NOVA SKLADBA

Uličar laških rockerjev za ušesa in brbončice

Skupina Marvin, edina rockerska skupina iz Laškega z bobnarko, ima novo skladbo. Poletna melodija je namenjena potepanju po mestnih ulicah, skratka, za užitek.
Fotografija: Laška skupina Marvin je aktivna. Tokrat poslušalcem poklanjajo skladbo Uličar. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Laška skupina Marvin je aktivna. Tokrat poslušalcem poklanjajo skladbo Uličar. FOTO: Osebni arhiv

Skupina Marvin je zadnje dni precej aktivna, saj so v kratkem času posneli že drugo skladbo in tudi videospot. Marca so poslušalcem ponudili najprej skladbo z naslovom Eldorado, ta skriva napeto zgodbo, polno suspenza in nepredvidljivih preobratov, ki nas popelje v pozlačeni Eldorado, kjer vladajo pohlep, zahrbtne intrige, goljufiva preračunljivost in hladnokrvna krvoločnost glavnih akterjev.


Člani skupine Marvin, ki jo sestavljajo pevec in kitarist Janez Benedek, bobnarka in tolkalistka Lucija Berce, basist Marko Radosavljević, kitarist Goran Koražija in klasični kitarist Matjaž Piavec, so videospot za Eldorado posneli februarja letos v Bajti pri Penzion parku v Laškem. Glasbo in besedilo je napisal Janez Benedek, ki je odigral tudi glavno vlogo kavboja v videospotu, madame je bila Lucija Berce, vlogo pogrebnika so zaupali Marku Radosavljeviću, desperado je bil Goran Koražija, zlatokop pa Primož Oberžan. Njihova najnovejša skladba, posneta pred dnevi, pa je Uličar.

»Naš glavni junak se tokrat sprehaja po imaginarnih ulicah, se v njih izgublja in ponovno najde. Gre za tisti občutek, ko se zliješ z mestom, se prepustiš ritmom ulice in se znajdeš v številnih nepredvidljivih situacijah, ki ti dan polepšajo in hkrati zakomplicirajo. Skratka, poletna goodfeel muzika, ki te spomni, da je življenje zato, da živimo in ga okušamo,« opiše skladbo Janez Benedek, sicer po poklicu zobozdravnik, ki je tokrat skladbo napisal skupaj z Markom Radosavljevićem.
Laška skupina Marvin je aktivna. Tokrat poslušalcem poklanjajo skladbo Uličar. FOTO: Osebni arhiv
Laška skupina Marvin je aktivna. Tokrat poslušalcem poklanjajo skladbo Uličar. FOTO: Osebni arhiv

V živo so jo prvič predstavili na koncertu pred celjskim Špitalom v soboto, 15. junija, ko so bili obiskovalci ob nakupu vstopnice deležni tudi pokušine piva uličar, ki so ga posebej za to priložnost zvarili v sodelovanju s pivovarno Protagonist. Uličar torej ni samo za ušesa, temveč tudi za brbončice.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije