VIDEOSPOT

Rabim te je druga najbolj predvajana

Objavljeno 10. februar 2019 21.22 | Posodobljeno 10. februar 2019 20.51 | Piše: Mojca Marot

Nino Ošlak predstavlja videospot za pesem, ki je kmalu po izidu postala velik hit.

Ninu Ošlaku je znova uspelo ustvariti uspešnico, dobila pa je tudi zelo razgiban videospot.
Rabim te je naslov nove pesmi in videospota akademskega glasbenika Nina Ošlaka, ki je samo nekaj dni po izidu že postala druga slovenska najbolj predvajana pesem na uradni lestvici najbolj popularnih skladb na radiih SloTop50, zanjo pa avtor zdaj predstavlja še videospot.
image
Ninu Ošlaku je znova uspelo ustvariti uspešnico, dobila pa je tudi zelo razgiban videospot.

Potem ko je lani navdušil z dvema velikima uspešnicama (Nekaj je na tebi in Moja moja), Nino Ošlak napoveduje album. Da bo letošnje leto zanj še bolj ustvarjalno, bo poskrbel z nekaj presenečenji, s katerimi bo, poleg nove plošče, zaznamoval prvi okrogli glasbeni jubilej, 10-letnico ustvarjanja v svetu popularne glasbe.

Videospot je vsestranski akademski glasbenik posnel z ekipo Maag visuals, njegova posebnost pa je, da v njem zapleše tudi Jernej Kozan, zmagovalec ene od preteklih sezon šova Slovenija ima talent. Videospot so kljub mrazu delno posneli na prostem, del pa v pohištvenem salonu ljubljanske Lesnine.
image
Jernej Kozan pleše v videospotu.

Kot pravi Nino, je bil že ob pisanju scenarija nad idejo, ki jo je dal režiser Marko Maag, navdušen. »V videospotu ni klasične ljubezenske zgodbe. Pesem je zelo plesna, zato sem si želel tak razgiban, s plesom prežet video. Režiser je ponudil vrhunsko idejo, navdušila me je, v spot pa smo vključili tudi nekaj retro elementov – walkman in kaseto. In prav kaseta je tisti element, ki predstavlja neko vez med žensko in moškim. Kdo jo upravlja, pa si oglejte sami,« pravi Nino o videospotu za pesem, ki jo je v celoti ustvaril sam.
Potem ko je lani navdušil z dvema velikima uspešnicama, Nino Ošlak napoveduje album.


»Je srce in je razum. To je prvi verz nove pesmi Rabim te, v kateri se sprašujem, kaj je bolj pomembno. Seveda je včasih v življenju bolj razmišljati z glavo, ampak če nikoli ne tvegaš, se ne prepustiš občutkom in srcu, ne moreš doživeti prave sreče,« pravi Nino Ošlak. 
Deli s prijatelji