SLAVJE

Momoa dobil vlogo v težko pričakovani seriji

Silak je razočaran, ker je film Vran klavrno propadel. Njegova kariera temelji na upodabljanju junakov.
Fotografija: Jason Momoa in Lisa Bonet. FOTO: Guliver/Cover Images
Odpri galerijo
Jason Momoa in Lisa Bonet. FOTO: Guliver/Cover Images

Jason Momoa ima razlog za slavje, saj je dobil glavno vlogo v prihajajoči nadaljevanki See. O njej ni znano prav veliko, domnevno gre za epsko dramo, v kateri spremljamo rojstvo novega sveta prihodnosti. V njej bo 38-letni silak upodobil Babo Vossa, neustrašnega bojevnika, vodjo in branitelja. Serijo naj bi sestavljalo osem delov, vse drugo pa je za zdaj še strogo varovana skrivnost.

V drami Rdeča cesta. FOTO: Sundance
V drami Rdeča cesta. FOTO: Sundance

Ni pa skrivnost, da je nadaljevanko napisal Steven Knight, zelo cenjen scenarist, ki se lahko pohvali z nominacijo za oskarja. Režijo so producenti zaupali Francisu Lawrenceu, ki se je dokazal s filmsko franšizo Igre lakote.


Svetovno slavo si je Jason prislužil z vlogo mogočnega Khala Droga v prvi sezoni svetovne megauspešnice Igra prestolov. Ta vloga mu je odprla vrata, tako se je pojavil v vrsti televizijskih nadaljevank od Rdeče ceste do Meje. Odmevna je tudi njegova vloga Aquamana, ki bo 21. decembra končno dočakal tudi film. Je pa izkusil nekaj grenkobe, ko je minuli mesec dokončno propadlo snemanje filma Vran, kjer naj bi ga čakala sanjska vloga.


Projekt je propadel zaradi finančnih težav in spora med producentom Samuelom Hadido ter podjetjem Sony, ki naj bi poskrbelo za distribucijo. Film naj bi režiral Corin Hardy, zgodba pa temelji na stripih Jamesa O'Barre. Razočaranje je James, ki prihaja iz Honoluluja na Havajih, delil na spletu, kjer je zapisal, da je dolgih osem let čakal na priložnost, da zaigra Vrana. Dodal je, da bo pač počakal, da se razmere spremenijo, morda bo to trajalo nadaljnjih osem let. Zagotovo mu je razočaranje pomagala preboleti 50-letna žena Lisa Bonet, ki jo poznamo po vlogi ene od hčera v seriji Cosby. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije