RAZKRIVAMO

EMA 2019: Pa jih imamo!

O dveh superfinalistih bo najprej odločala strokovna žirija, o zmagovalcu pa izključno gledalci in poslušalci s telefonskim glasovanjem.
Fotografija: Raiven FOTO: Urša Premik
Odpri galerijo
Raiven FOTO: Urša Premik

Fed Horses, INMATE, Kim, Lumberjack, Okustični, Raiven, Renata Mohorič, René, Ula Ložar, Zala Kralj & Gašper Šantl – to so izvajalci, ki bodo nastopili na izboru Ema 2019.

Renata Mohorič FOTO: Petra Hočevar
Renata Mohorič FOTO: Petra Hočevar
Štiričlanska izborna komisija, ki so jo sestavljali glasbenica, pevka in predstavnica na Pesmi Evrovizije 2018 Lea Sirk, muzikologinja in vodja založniške dejavnosti Mojca Menart, glasbeni urednik in urednik glasbenega uredništva Vala 202 Žiga Klančar ter urednik izbora Ema-Pesem Evrovizije 2019 Aleksander Radić, je med 103 prijavami izbrala deset pesmi in izvajalcev, ki se bodo predstavili na izboru Ema 2019.

René FOTO: OSEBNI ARHIV
René FOTO: OSEBNI ARHIV
Izbor bo februarja 2019, na njem pa bomo slišali deset pesmi. O dveh superfinalistih bo najprej odločala strokovna žirija, o zmagovalcu pa izključno gledalci in poslušalci s telefonskim glasovanjem. Za pokušino pa nekaj naslovov pesmi: Ti ne poznaš konjev, Atma, Rhytm back to me, Kaos, Three Bridges, Fridays, Metulji, Lepote plešejo … In tako se začne krog govoric, ugibanj, spletk in prepričevanj, kdo si najbolj zasluži vozovnico na tekmovanje v Izrael.
Izbranci Eme 2019
Izbranci Eme 2019

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije