PODKAST SLOVENSKIH NOVIC

Vid Valič v novem ŠOKkastu: Hčerkica mu je spremenila pogled na svet (VIDEO)

V novem ŠOKkastu nam je družbo delal eden najbolj vročih stand up komikov pri nas. Vid Valič je spregovoril o očetovski vlogi, o tem, kako je delati z bratom, in o tem, v kakšen svet pošilja svojo hčerko.
Fotografija: Vid Valič v novem ŠOKkastu. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Vid Valič v novem ŠOKkastu. FOTO: Marko Feist

Vid Valič je tokratni gost ŠOKkasta. Komedija je del njegovega življenja in nastopanje mu je bilo položeno v zibko. Smisel za humor in dobra volja sta bila v njegovi družini vedno prisotna, sam pa je ta čut razvil do te meje, da od tega lahko živi. S svojo novo predstavo Strast, dojenček in rompompom že osvaja slovenske odre, tematika pa je primerna njegovemu novemu obdobju v življenju, saj je lani postal očka. 

S partnerko imata podoben smisel za humor

Hčerkica mu je spremenila pogled na svet, v studio pa je prinesel fotografijo ultrazvoka in razkril, da se mu je življenje spremenilo že z novico o nosečnosti, in prav hčerkica ga je nazadnje nasmejala iz srca. Po obdobju nespečnosti se življenje počasi spet postavlja v normalne tirnice in s partnerko si zdaj večkrat vzameta čas zase.

Njegova želja ni več napolniti velikih dvoran, saj je imel to priložnost že nekajkrat, s tem so se njegove prioritete spremenile. »Zame je sveti gral, da bom pri 70 dal ven predstavo, pa bom lahko še zmeraj naredil 50–100 ponovitev,« nam je razkril. Čeprav se s komedijo ukvarja že vrsto let, pa nikoli nima občutka, da mora biti zabaven, takšen je že po naravi, in v družbi pravih prijateljev in njegove drage je vedno dosti smeha, saj imajo podoben smisel za humor.

O delu z bratom Domnom in skupnih projektih

Ko sta z bratom Domnom Valičem sodelovala pri ustvarjanju serije Vse punce mojega brata, sta si izpolnila dolgoletno željo. »Res sva si želela tega, ko sva gledala Friendse, pa Seinfelda, pa Willa Smitha in Princa z Bel-Aira, in zdaj, ko nama je uspelo, je tako, pomirjena sva,« nam je povedal z zadovoljstvom. Vsekakor pa se ne bi branil še katerega skupnega projekta, saj se z bratom res dobro ujameta tudi na profesionalnem področju.

Spregovoril je tudi o novi življenjski vlogi. FOTO: Marko Feist
Spregovoril je tudi o novi življenjski vlogi. FOTO: Marko Feist
 

Pritrdil nam je, da se želi s svojo drago tudi poročiti, na kakšen način bosta obeležila ta romantični dan, pa bo najverjetneje ostalo skrito očem javnosti. »To so moje osebne stvari in mislim, da jih ne bom delil.« Spregovoril je tudi o tem, v kakšen svet pošilja svojo hčer in kakšne želje ima za njeno prihodnost. 

Oglejte si še:

ŠOKkast z Ivjano Banić: Za vrnitev domov ne ve nihče (VIDEO)

Darja Gajšek ekskluzivno o ukinitvi oddaje: Bila sem šokirana in razočarana (VIDEO)

Matic Herceg o razsežnosti poplav: »Grozno je videti predvsem te žalostne obraze, ki jih preplavlja strah« (VIDEO)

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije