PODKAST SLOVENSKIH NOVIC

Darja Gajšek ekskluzivno o ukinitvi oddaje: Bila sem šokirana in razočarana (VIDEO)

Tokratna gostja v novem ŠOKkastu je bila Darja Gajšek, ki je spregovorila o tem, zakaj ji družina pomeni vse na svetu, kakšen je njen pogled na odločitev RTV-ja, da ukinejo oddajo, ki jo je vodila več let, kako jo je mož na poročni dan presenetil.
Fotografija: Spregovorila je tudi o ukinitvi oddaje Poletni pozdrav. FOTO: S. N.
Odpri galerijo
Spregovorila je tudi o ukinitvi oddaje Poletni pozdrav. FOTO: S. N.

»Luštno bo,« je njeno zdaj že zimzeleno vabilo Darje Gajšek gledalkam in gledalcem, ki pa ga letošnje poletje niso slišali na nacionalni televiziji. Poletni pozdrav so brez pojasnila ukinili in o tem je bila na zelo klavrn način obveščena tudi Gajškova. Sama ne pozna razloga in ne razume odločitve: »Bila sem šokirana in razočarana.« Kljub solidni gledanosti in sprejemljivim finančnim vložkom so se odločili, da ukinejo oddajo, ki se posveča predvsem narodno zabavni glasbi in slovenski glasbeni zapuščini, ki je po besedah Gajškove izjemno bogata.

Čudovito presenečnje, ki ga je sanjala od otroštva

Svoje ljubezni do družine ne skriva in prav mož Alen Janković in njuna mala Ema ji pomenita vse na svetu. Spomnimo se posnetka z njene romantične poroke, ki je zaokrožil po spletu in takrat ji je njen Alen pripravil čudovito presenečenje, ki ga ni pričakovala. Zavezal ji je oči in ji nataknil slušalke, počakati je morala v drugem prostoru.

Nato ji je je pred razkritjem zašepetal: »Ne vem, če te bom ljubil do konca svojega življenja, ampak vem, da te bom do konca svojega življenja,« ko je snela prevezo je zagledala legendarne Nove fosile in vsa čustva tistega dne so ji dobesedno spodrezala tla pod nogami. Prav legendarno hrvaško skupino si je želela na svoji poroki že odkar je sanjala o tem čarobnem dnevu in še preden je sploh spoznala ženina.

Družina ji pomeni vse na svetu. FOTO: S. N.
Družina ji pomeni vse na svetu. FOTO: S. N.

Spregovorila je tudi o ljubezni do slovenske glasbe, življenju pod žarometi in načrtih za prihodnost. S seboj je prinesla tri zanimive predmete, ki ji pomenijo zelo veliko. 

Oglejte si še:

ŠOKkast z Miho Deželakom: Najtežje je, če greš v službo samo zaradi denarja (VIDEO)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije