MARKO PROTI BRANKU

Veliko razočaranje: Branko do Darje ni bil povsem iskren

Darja je pričakovano izbrala Marka.
Fotografija: Darja. FOTO: Voyo, Ljubezen po domače
Odpri galerijo
Darja. FOTO: Voyo, Ljubezen po domače

Kako je Branku uspelo priti tako rekoč do konca šova Ljubezni po domače, je uganka. Darja ga je namreč iz kroga v krog puščala v igri, čeprav ga je velikokrat tudi kritizirala. Marsikaj je povedala kar njemu v obraz. Sploh o njegovi pridnosti. Da je na koncu izbrala Marka, tako niti ni bilo presenečenje.

V zadnji oddaji smo lahko slišali, da pol stvari ne razume, ko se pogovarja z Brankom, zato se tudi večkrat smeji. Ko ji je govoril, da je treba dan začeti s smehom, je v kamero povedala, da se on že lahko smeje, saj si je pokojnino že zaslužil, medtem ko mora ona dobro razmisliti, kaj bo delala in kako bo preživela dan. Med drugim mu je, še preden je obelodanila svojo odločitev, pribila: »Kakšen dan bi šlo, vsak dan pa s tabo ne bi mogla zdržati. Občasno si malo čuden in ne vem, ali resno misliš ali ne.« Branko tudi ni bil povsem do Darje. Ko je ni bilo zraven, je dejal, da so njeni kolegi »polovično čudni«, njej pa je dejal, da so »dokaj dobri«. Na koncu se je od njega poslovila s poljubom na lice. 

Pogovor z Markom je bil nekoliko drugačen. Z besedami spretni velikan jo je hvalil, kar pa Darji malo ustreza, po drugi pa jo tudi moti. »Jaz sem vesel in upam, da bomo to še nadaljevali,« ji je dejal. Darja ga je nato poljubila na usta in odšla razmišljat, čeprav je bilo že iz mnogih njenih dejanj razvidno, kdo bo zmagovalec. Le še razglasiti ga je morala.

Branko je bil razočaran, vseeno pa je tekmecu čestital. Medtem pa je bil veseli zmagovalec prepričan, da bosta z Darjo doživela še veliko lepih trenutkov.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas