V Kranjski Gori se spet obeta spektakel

Grubin memorial bo tudi letos potekal na smučišču Kekec.
Fotografija: V spomin na pokojnega Draga Grubelnika bodo udeleženci 13. marca tudi tokrat zbirali denar za družino v stiski. FOTO: ARHIV ORGANIZATORJA
Odpri galerijo
V spomin na pokojnega Draga Grubelnika bodo udeleženci 13. marca tudi tokrat zbirali denar za družino v stiski. FOTO: ARHIV ORGANIZATORJA

Kranjska Gora bo tudi letos, in sicer 13. marca, prizorišče smučarskega dobrodelnega druženja, katerega pobudnika sta nekdanji slovenski smučarski reprezentant Rene Mlekuž in piarovec Domen Mavrič. Že petič bo namreč potekal Grubin memorial, prireditev v spomin na preminulega člana zlate slovenske smučarske generacije Draga Grubelnika - Grube.

Kot uvertura v Pokal Vitranc na dobrodelni veleslalom prihajajo mnoga domača in tuja znana imena, ki se bodo pomerila na smučišču Kekec. Letošnji prihod so že napovedali Jure Košir, Mitja Kunc, Urška Hrovat, Mitja Dragšič, Alenka Dovžan, Andrej Miklavc, Matjaž Vrhovnik, Felix Neureuther, Ivica Kostelić, Janica Kostelić, Špela Pretnar, Tomi Meglič, Sani Bečirović, Primož Brezec, Rašo Nesterović, Matjaž Jelen, Tone Vogrinec, Albert Popov, ki je preživel nesrečo, v kateri je umrl Drago, in mnogi drugi.


»Veseli nas, da je dogodek postal prava uvertura v vrhunec zime v Kranjski Gori, znameniti Pokal Vitranc. Gruba bi bil zagotovo ponosen, da se vsako leto zberemo v vedno večjem številu in da smo vsako leto glasnejši. V slogi je moč, kar potrjuje tudi dejstvo, da zgodbo že drugo leto zapored peljemo skupaj z OK Vitranc, LTO Kranjska Gora, občino Kranjska Gora ter zvestimi pokrovitelji,« pravita organizatorja, ki ne skrivata veselja, da dogodek uživa veliko podporo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije