VEČERJA ZA 5 NA VASI

To bo v hrvaškem šovu počel Slovenec (VIDEO)

Pripravljenih je pet novih kandidatov, med njimi tudi slovenski profesionalni kuhar.
Fotografija: Pri jedeh, ki jih pripravlja, ima Davorin rad mešanico dveh kuhinj. FOTO: Aozora1 Getty Images, istockphoto
Odpri galerijo
Pri jedeh, ki jih pripravlja, ima Davorin rad mešanico dveh kuhinj. FOTO: Aozora1 Getty Images, istockphoto

Biser Mediterana bo ta teden gostil 'Večerjo za 5 na vasi', kjer bo svoje kulinarične sposobnosti pri pripravi tradicionalnih dobrot pokazalo pet novih kandidatov. Po zmagi Jadranke Konjušić v zagrebškem tednu bodo Splitčani pokazali, kaj znajo. Pripravljenih je pet novih kandidatov, in sicer zavarovalniška svetovalka Tea Kocjančić, kuhar Davorin Baranja, študentka Nives Perica, specialist javne uprave Vedran Miletić in upokojenka Ljubica Popović.

Komunikativen in vesel

Velika konkurenca kandidatom bi lahko bil 36-letni Davorin Baranja, ki je profesionalni kuhar! Davorin prihaja iz Splita, kjer živi zadnjih pet let. Je velik oboževalec »Večere za 5 na vasi«, k sodelovanju so ga nagovorili prijatelji.

Zase pravi, da je komunikativen in vesel. Davorin je v Dalmacijo prišel iz Slovenije, pri jedeh, ki jih pripravlja, pa ima rad mešanico teh dveh kuhinj. Prosti čas preživlja na vrtu, rekreativno igra nogomet in se rad druži ter spoznava nove ljudi.

Preberite še:

image_alt
Slovenski kuharski mojster v Masterchefu neprepoznaven (FOTO)

image_alt
Varilka in mizar s sladicami v Dubaj in Pakistan (FOTO)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije