NAPETO

»Trio šiškice« ne mara Nataše, Majda pa ne njih

Zaradi napetosti v skupini je Mojca celo začela izpuščati treninge.
 
Fotografija: The Biggest Loser. FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
The Biggest Loser. FOTO: Planet TV

Pretekli teden sta rdeča in modra ekipa razpadli. Skupine so se premešale in trenerka Nataša je pod svoje okrilje vzela ženske, Jan pa skrbi za treninge moških. A kot kaže, ne gre vse tako, kot bi si želeli. Predvsem v ženski ekipi so se začela pojavljati trenja in je čutiti nezadovoljstvo. Zdi se namreč, da je rivalstvo med rdečo in modro ekipo še kako prisotno.
Sabini ne odgovarja Natašin način dela. Pravi, da ji ni všeč, ko med treningom vpije. Namesto da bi jo to spodbudilo, jo odvrača od dela. »Če primerjam Jana, ki je mirna dušica in te s svojim govorom pomiri, in osebo, ki se dere, ko treniraš, to zame ni dobro. To je zame bolj negativa,« je dejala Sabina.
Z Natašinim načinom dela je nezadovoljna tudi Mojca, ki pa jo moti tudi, da mora na treningih gledati Majdo, s katero očitno 'trio šiškice', kot so se same poimenovale, ne najde skupnega jezika. Mojca je jutranji trening prespala in si od Majde prislužila kar precej kritik, zato se je kasneje sama odpravila vadit. Spodbujat sta jo prišli tudi Indira in Sabina. Indira je ob tem dejala, da je Mojca človek, ki potrebuje spodbudo in »kdaj kakšno brco v rit, da vstane in gre dalje«.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije