KAJA VIDMAR

To je Slovenka, ki je nogometnemu zvezdniku rodila hčer (FOTO)

Kaja Vidmar je povila svojega prvega otroka, Šime Vrsaljko je drugič postal oče.
Fotografija: Ime prvorojenke ostaja skrivnost. FOTO: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Ime prvorojenke ostaja skrivnost. FOTO: INSTAGRAM

Slovenska vplivnica, podjetnica in manekenka Kaja Vidmar ima te dni polne roke s prvorojenko. Presrečna mamica je na instagramu objavila prvo fotografijo dojenčice, ki se ji je rodila v razmerju s hrvaškim nogometnim zvezdnikom in reprezentantom Šimetom Vrsaljkom, ki si kruh služi v klubu Atletico Madrid.

Fotografija malčice, ki se je Kaji rodila v razmerju s hrvaškim športnikom. FOTO: INSTAGRAM
Fotografija malčice, ki se je Kaji rodila v razmerju s hrvaškim športnikom. FOTO: INSTAGRAM

30-letnik je kmalu po tistem, ko je hrvaška javnost izvedela, da ljubi 26-letno lepotico iz Slovenije, izbrisal svoj profil na instagramu, je pa zato ponosna mamica objavila fotografijo njune hčerke in navdušila sledilce in sledilke. To je za Kajo prvi otrok, štiri leta starejši Vrsaljko ima nekaj več izkušenj, saj ima z nekdanjo ženo Mateo, srednješolsko ljubeznijo, sina, ki sliši na ime Bruno.

Novica, da sta Kaja in Šime par, je v javnosti odjeknila pred tedni, a napisov tako v hrvaških kot slovenskih medijih svetlolaska in njen izbranec nista ne zanikala ne potrdila, Vrsaljko pa je celo besnel, da novinarji nadlegujejo njegovo družino. Sicer pa je Kaja Vidmar še pred slabima dvema letoma na družabnih omrežjih delila veliko stvari iz svojega vsakdanjika, v tistem času je bila tudi ena od tekmovalk šova Zvezde plešejo, a je bila četrta sezona odpovedana zaradi epidemije.

Kaja se je potem preselila v Madrid, začela ustvarjati lastno blagovno znamko in nedolgo zatem razkrila, da bo postala mamica.

Nogometaš naj bi se v slovensko lepotico tako zaljubil, da je razpadel njegov zakon s Hrvatico Mateo, s katero ima sina Bruna. FOTO: REUTERS
Nogometaš naj bi se v slovensko lepotico tako zaljubil, da je razpadel njegov zakon s Hrvatico Mateo, s katero ima sina Bruna. FOTO: REUTERS

»On je moj vitez, o katerem sem toliko prebrala v vseh najljubših zgodovinskih romanih – največja podpora, razlog za moj vsakodnevni smeh in motivator v vseh pogledih,« je vse, kar je izjavila o srčnem izbrancu. Kako je ime njuni hčerki, ostaja skrivnost, je pa Kaja pred meseci, ko se je pripravljala na prihod nove družinske članice, razkrila, da sta z najdražjim zelo hitro izbrala ime za svojo princesko, pravzaprav že v prvih tednih nosečnosti. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas