MAJA ČOLIĆ

Talent jo je ponesel v polfinale

Slovenska miss je prišla v ožji izbor šova talentov.
Fotografija: Maja je z znanjem, ki ga je dobila pri mažoretkah, navdušila v Portoriku. FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Maja je z znanjem, ki ga je dobila pri mažoretkah, navdušila v Portoriku. FOTO: OSEBNI ARHIV

Naša kandidatka za miss sveta Maja Čolić je že dober teden v Portoriku, kjer poteka svetovni izbor za najlepšo zemljanko leta 2021. Maji, ki nam je pred odhodom zaupala, da je njen cilj predvsem predstaviti sebe in Slovenijo v kar najboljši luči, je v tem kratkem času uspelo narediti odličen vtis na svetovno žirijo. Pri predstavitvi v šovu talentov se je nekdanji plesalki in mažoretki uspelo prebiti v ožji izbor, kar ob hudi konkurenci z vsega sveta res ni bila lahka naloga.

»Imeli smo prvi krog avdicij in izmed vseh skoraj 100 deklet sem se uvrstila v polfinale in postala ena izmed 27 polfinalistk,« je ponosna 22-letnica. Ribničanka se je predstavila s plesno točko, navdih za katero je našla v dolgoletnih izkušnjah nastopanja z Društvom mažoret in plesalcev Ribnica. Diplomantko ekonomske fakultete v prihodnjih dneh torej čaka polfinale. Če se ji bo uspelo uvrstiti naprej, bo njena plesna točka uvrščena v program slovesne zaključne prireditve, ki bo 16. decembra.

Kako se bo naša lepotica uvrstila v velikem finalu, je težko napovedati, tisti, ki navijate zanjo, pa ji lahko do višje uvrstitve pomagate s spletnim glasovanjem. Na spletnem portalu www.missworld.com poiščite njeno stran in kliknite na gumb za glasovanje. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas