NENAVADNI MENI

Poglejte, kakšna je hrana v Hiši Franko: ste že slišali za takšen kebab? (VIDEO)

Slovenska vplivnica je posnela celoten meni, ki ga lahko dobite v prestižni slovenski restavraciji.
Fotografija: Hiša Franko velja za eno najboljših restavracij na svetu. FOTO: Suzan Gabrijan
Odpri galerijo
Hiša Franko velja za eno najboljših restavracij na svetu. FOTO: Suzan Gabrijan

Ana Roš je najboljša promotorka Slovenije na kulinaričnem področju v svetu in ena izmed najboljših kuharskih mojstric, medtem ko je njena slaščičarka Maša Salopek najboljša slaščičarka na svetu. Ena izmed slovenskih vplivnic, ki se na spletu predstavlja pod imenom Melita Ivana, se je podala na kulinarično popotovanje in vse skupaj delila tudi s svojimi sledilci na tiktoku.

Meni lahko okusi prav vsak, ki je za hrano pripravljen odšteti 225 evrov in pri tem pokusiti presežke okusov, ki jih servira ena najboljših kuharic na svetu.

Tudi imena hodov so posebna. Naj jih naštejemo le nekaj: fermentirana paradižnikova voda, bezeg, bezgove jagode in pehtran Pastrami govejega jezika, jalapeño in kristal alge Zelena, kremasto jajce, mlečna skorja, tartuf in prah pinjenca, kebab mladega korenja, cvetovi divje magnolije, Panch Phoron Koruzni krof, fermentirana skuta, prekajene ikre postrvi in divji drobnjak, krompir pečen v skorji avgustovskega sena, kislo maslo z luštrekom in hrenom, gozdna juha. To je delček kulinarike, ki si jo lahko privoščite v Hiši Franko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas