KRUTA RESNICA?

Šokantno razkritje: ta prizor iz Kmetije vas bo pustil odprtih ust (VIDEO)

V šovu Kmetija je pestro. Klobasa? Ne, razkuhana hrenovka.
Fotografija: »Globok« pogovor med tekmovalcema. FOTO: Kmetija, Facebook
Odpri galerijo
»Globok« pogovor med tekmovalcema. FOTO: Kmetija, Facebook

Ustvarjalci šova Kmetija so na facebooku objavili posnetek, ki je marsikoga pustil odprtih ust. Gre za prizor, ko Luka in eden od dvojčkov malo potrebo opravljata v naravi. »Evo, Luka, zdaj ti pa lahko pokažem pravo klobaso,« je dejal 21-letnik, odgovor Luke pa je marsikoga presenetil. »To je hrenovka, ne pa klobasa. Pa še to razkuhana,« je v smehu dejal mladenič.

Dvojčka odslovila Reneja

Na posestvu se je v tokratni oddaji vse vrtelo okoli zlatega kamenčka, ki bi lahko spremenil izid glasovanja za drugega dvobojevalca. Tilen in Jan sta našla namig, a vsebine nista želela deliti z drugimi. Odslovila sta tudi Reneja, ki je poudaril, da je glava družine in da bi rad videl vsebino pisma. Dvojčka sta ga zavrnila, češ da namiga tako in tako ne bosta upoštevala. Besede nista držala, temveč sta zlati kamenček našla in ga izročila Marjani. Ta je tako lahko glasovala dvakrat, a to po njenem mnenju ne bi spremenilo ničesar, zato je izkoristila samo en kamenček.

V areni se bo tako s Saro pomerila Adrijana. Ob prihodu Natalije sta dvojčka dejala, da sta poudarila, da kamenčka ne bosta izkoristila zase, o drugih pa se niso pogovarjali.

Zmagovalka Masterchefa je za sotekmovalce pripravila »zadnjo večerjo«. Odločila se je, da jim do odhoda v dvoboj ne bo več kuhala, v slovo pa jim je pripravila trihodni meni. 

Preberite še:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas