LEPA NOVICA S POTOVANJA

Slovenska vplivnica sporočila krasno novico, številni znani so že čestitali (FOTO)

Indira Ekić in Matic Kolenc bosta dobila otroka. Lepo novico sta sporočila z Balija.
Fotografija: Indira Ekić in Matic Kolenc FOTO: Sandi Fiser/Mediaspeed
Odpri galerijo
Indira Ekić in Matic Kolenc FOTO: Sandi Fiser/Mediaspeed

Slovenska vplivnica Indira Ekić je z osebnim trenerjem Maticem Kolencem na instagramu razkrila, da pričakujeta otroka. Kot lahko vidimo v videu, s katerim sta najavila prelomen trenutek v njunem skupnem življenju, sta kar žarela od navdušenja. Novico sta sicer sporočila z Balija, kamor sta odpotovala.

»Sva šla na dopust, da se spočijeva, preden prideš. Najina velika želja se je uresničila. Že komaj čakava, da te spoznava, little one. Midva sva pripravljena. Jaooo, to bo še zanimivo, si predstavljate mešanico mene in Matica,« je k videu zapisala presrečna Indira, ki sicer v svojem sporočilu ni razkrila, katerega spola bo otrok.

Indiri in Maticu so v objavi čestitali številni znani. Pevka Eva Boto je zapisala: »Jaaaaa! Čestitkeeeeeeeee.« Vplivnica Lea Filipović, ki jo marsikdo pozna pod vzdevkom Lepa Afna, jima je sporočila: »Kmalu bos(ta) spoznala, kaj je to brezpogojna ljubezen. Čestitke!« Pevka Maja Keuc pa je lepo novico pospremila z besedami: »Dušice lepe, čestiiiitke!« Z lepim komentarjem so se oglasili še nekateri drugi znani, med drugimi Gaja Prestor, Katarina Benček in Tjaša Kokalj Jerala.

Preberite še:

image_alt
Slovenska vplivnica presenetila mamo: ta je neprestano govorila le o enem moškem (FOTO)

image_alt
Znana Slovenka na sanjsko poroko na Bali! V tujini se poroči vsak četrti par

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije