DARJA GAJŠEK

Slovenska voditeljica v solzah med štirimi stenami

Objavljeno 19. november 2019 16.02 | Posodobljeno 19. november 2019 15.58 | Piše: P. K.

Med kuhanjem kosila so se ji ulile solze.

Darja Gajšek je takole zajokala na svoj poročni dan. FOTO: Facebook
Darja Gajšek, priljubljena slovenska pevka in voditeljica, ki jo lahko gledalci spremljajo ob boku Blaža Švaba, v oddaji Slovenski pozdrav, je v domači kuhinji zajokala. Ob štedilniku in s kuhalnico v roki je razkrila, kaj se je pravzaprav zgodilo. Solze na obraz ji je priklicala kar čebula, ki jo je pražila za kosilo. 

»Oj ti čebula, vedno me spraviš v jok... Ampak za dober golaž je treba veliko čebule, kajne? Rabim nasvet:kako nad čebulo, da ne bo solzic,« je zapisala Gajškova, pod fotografijo pa prejela kar nekaj nasvetov.

Ena izmed sledilk ji je svetovala, naj naslednjič med rezanjem nož večkrat splakne pod tekočo vodo. Sledilec Milan ji je svetoval, naj čebulo nareže kar na električni sekljalnik in tako se bo izognila solzam.

Ni bilo prvič

Gajškova se je lani poročila s svojim partnerjem Alenom, s katerim imata tudi hčerko Emo. Tudi na poroki ni šlo brez solz in pevka je v preteklosti že delila svoje solze. Takrat jo je presenetil njen dragi, ki je za presenečenje najel njeno najljubšo skupino Novi fosili in Darja je od sreče padla na kolena ter zajokala. Bilo je kot v kakšnem romantičnem filmu.
 
Povezane vsebine
Deli s prijatelji