ZLOGLASNO ZDRAVILO

Savina v Mehiki obiskala zdravnika, sledilo je presenečenje (FOTO)

Imamo njen odgovor, kaj se dogaja.
Fotografija: Savina in Garrett. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Savina in Garrett. FOTO: Facebook

Savina Atai, ki se je s partnerjem pred kratkim preselila v Mehiko, je na družbenih omrežjih razkrila, kako je živeti v tej državi. Priznava, da ji nima žal, da sta izbrala to destinacijo, a da je nova pustolovščina v njunem življenju vse prej kot lahka. Mojstrica obrazne joge je dejala še, da jo daje domotožje ter da bi praznike veliko raje preživela z družino.

Savina je sledilcem razkrila tudi, kaj jo je do zdaj najbolj pozitivno presenetilo. Obiskala je zdravnika, s katerim sta se pogovarjala o tem, kar že dve leti vpliva na svet.

»Pogovarjala sva se o medicinsko ponujeni zaščiti … in o ostalih zadevah, ki nas dvigujejo v teh časih. O superživilih, dodatkih. Večino že uporabljam, a sem izvedela tudi kup novih informacij. Miren, odprt, sproščen in zanimiv pogovor brez kakršnega koli siljenja v katero koli odločitev. Možnosti. Spoštovanje tega, da imam avtoimuno bolezen (Mast Cell Activation Syndrom) in se na podlagi tega odločam. Nato mi je predpisal z Nobelovo nagrado nagrajeno zdravilo, ki sem ga šla dvignit v lekarno. (Zdravilo, ki se ga v številnih državah ne da dobiti in se mu posmehujejo.),« je zapisala.

Je pozitivna na koronavirus?

Ali gre za zdravilo ivermektin, ki ga je za zdravljenje covida 19 uporabljala tudi Violeta Tomić, ni razkrila, je pa na to namignila v enem izmed komentarjev. Kaj je ivermektin, za kaj se uporablja in kako varno zdravilo je, smo pisali v članku, ki ga najdete na tej povezavi.

Savino smo povprašali, ali je morda pozitivna na koronavirus glede na to, da se je odločila za tovrstno zdravljenje. Kot nam je pojasnila, ni zbolela za novim koronavirusom, je pa omenjeno zdravilo prejela za preventivo.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas