MEHIKA

Savina Atai razkrila kam se je preselila: Jokala sem, ko sem videla let do Ljubljane

IFA-svečenik s še nekaj angeli na zemlji ji je tudi tokrat pomagal dobiti globlji vpogled pred pomembnimi odločitvami.
Fotografija: Mojstrica obrazne joge Savina se je preselila v Mehiko. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Mojstrica obrazne joge Savina se je preselila v Mehiko. FOTO: Instagram

Savina Atai in njen mož Garret sta pretekle dni objavila novico, da zapuščata Novo Zelandijo.Po 42 urah v zraku in skupno 196 urah potovanja, šestih letalih in enem trajektu sta končno v Mehiko.

»Nikdar si nisem mislila, da bom po dveh letih tako blizu Slovenije, a ne bom šla domov. Jokala sem, ko sem v Dubaju videla let do Ljubljane. In potem, ko sem v Barceloni govorila z očijem. A sva čutila, da morava pohiteti, preden se svet ne zapre, potovanja (še bolj) zakomplicirajo – in ne ostaneva nekje na sredi poti. Najprej me je Življenje iz moje ljubljene Slovenije odpeljalo tja, kjer naj bi bila Atlantida in je bila zdravilna Minojska Kultura. Zatem je sledila mistična Lemurija in sveta zemlja Maorov. Zdaj je očitno čas za močno in pogumno energijo Majev … ter energijo boginje Ixchel. Zaupam Življenju, vedno me je pripeljalo na pravo mesto … zaupam tudi takrat, ko vidim samo en korak pred sabo in ne dlje. Takoj, ko se malo spočijeva, bom napisala, zakaj sva se odločila za Mehiko - med petimi izbirami, ki sva jih imela. In kje sva. Kje se bova tukaj nastanila,« je o napornem in čustvenem potovanju zapisala (nelektorirano) Savina ter se med drugim zahvalila mehiškemu konzulu, njegovi ekipi na Novi Zelandiji in seveda Mehiki, ki ju je je sprejela z odprtimi rokami.

To ji je svetoval IFA-svečenik

Kot smo že pisali, sta sta zakonca sicer postala stalna rezidenta Nove Zelandije, ustvariti pa sta si želela tudi stalni dom. »Pred dokončnim nakupom zemlje sem poklicala IFA-svečenika, ki mi (s še nekaj angeli na zemlji) velikokrat pomaga dobiti globlji vpogled, kadar sem pred pomembnimi odločitvami. Situacija na Novi Zelandiji se bo popolnoma spremenila. Dejal je dejal, da ta kraj za naju ne bo več primeren za bivanje. Ne želim živeti v državi, ki svoje ljudi deli na dva dela,« je napovedal svečenik in dejal, da ta kraj zanju ne bo več primeren za bivanje,« je Savina pred kratkim sporočila na facebooku

image_alt
Savina Atai končno razkrila, zakaj je zapustila Novo Zelandijo (FOTO)

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas