GREGOR ČEGLAJ

Če bi nevoščljivost gorela: sanjski moški Gregor Čeglaj s sanjsko pogodbo

Gregorju Čeglaju gre v Ameriki očitno vse kot po maslu, saj ima drag avtomobil, sanjsko vilo in sodeluje z znano agencijo.
Fotografija: Nedavno je z druge strani luže užaljeno obračunaval z znanimi Slovenci in Slovenkami. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Nedavno je z druge strani luže užaljeno obračunaval z znanimi Slovenci in Slovenkami. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM

Sanjski moški Gregor Čeglaj je lani zaradi ocenjevanja znanih Slovenk med gostovanjem pri Peru Martiću doživel silovit pogrom javnosti, najbolj pa ga je zabolelo, da so mu hrbet obrnili tudi vsi znani vplivneži, predvsem pa vplivnice, ki so se znašle na seznamu ocenjenih žensk.

Kot strela z jasnega je v manj kot 48 urah udarila novica, da sodelovanje z njim prekinjajo številna podjetja, Čeglaj, ki je bil zaradi svojih nespametnih izjav stisnjen v kot, pa je zapustil Slovenijo in se v ZDA preselil k bratu dvojčku Urošu. Sanjski moški pa je ves ta čas koval načrt, ki je v zadnjih nekaj tednih pri nas dvignil nemalo prahu. Z razkrivanjem številnih skrivnosti, s katerimi je med drugim ob živce spravila coolfotra Janija Jugovica in njegovo coolmamacito Tejo Jugovic, Katarino Benček, Rebeko Dremelj in nekatere tekmovalke šova Sanjski moški, je Čeglaj vsem tistim, ki so mu pokazali vrata, napovedal maščevanje.

Da mu gre čez lužo vse kot po maslu, je pripomnil že pred časom, v njegovi garaži je namreč parkiran drag audi, z bratom Urošem sta menda celo kupila sanjsko vilo ob jezeru Canyon lake, a tam ne živita, temveč jo oddajata. Selitev se mu je očitno obrestovala, saj je po škandalu, ki ga je pred kratkim povzročil, Čeglaj v Ameriki zdaj podpisal še sanjsko pogodbo, z novico, ki je njegovo življenje obrnila na glavo, pa je svojim nasprotnikom sporočil, da mu gre super. Čeglaj je namreč z Davies Entertainment, agencijo za zabavništvo iz San Antonia v Teksasu, podpisal pogodbo kot njihov prvi slavni boksarski talent.

Podpisal jo je z Davies Entertainment, agencijo za zabavništvo iz San Antonia.
Podpisal jo je z Davies Entertainment, agencijo za zabavništvo iz San Antonia.

Treningi boksa mu bodo poleg denarcev še kako prav prišli, konec koncev je sanjski moški po žolčnih razpravah na instagramu napovedal dobrodelni boksarski dogodek v Sloveniji. Potem ko se na njegove pozive znanim Slovencem nihče od njih ni odzval, je Čeglaj kmalu dočakal nasprotnika, izzval ga je namreč Anže Žerovec, ki smo ga spoznali v oddaji Poroka na prvi pogled. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas