POGOVOR

Rosvita Pesek sredi noči iskreno o tem, v kakšnih odnosih sta z bivšim partnerjem

Pred skoraj tremi desetletji se jima je rodil sin Filip. Zdaj je prvič spregovorila o njunem razhodu.
Fotografija: Rosvita Pesek. FOTO: RTV
Odpri galerijo
Rosvita Pesek. FOTO: RTV

V Nočnem obisku na Prvem je Andrej Hofer gostil priljubljeno voditeljico Rosvito Pesek. Voditeljica je že vrsto let v razmerju s članom Prifarskih muzikantov Mitjo Ferencem, oče njenega sina pa je Tadej Omerzel.

Peskova je v nočni oddaji med drugim razkrila, da je njen vnuk Mateo pravi srečnež, saj je v rednih stikih z vsemi babicami in dedki – tako »pravimi« kot »priženjenimi«. Ob tem je dejala, da se s Filipovim očetom dobro razumeta, tako pa je menda vse od njunega razhoda.

Nista se prerekala o tem, kje bo preživel koliko dni

Kot je dejala Peskova, sta imela s Tadejem v preteklosti vedno v mislih, kako situacijo narediti najlažjo za Filipa. Odločila sta se, da ne bosta storila ničesar takega, kar bi sin lahko občutil kot prisilo, zato se nista prerekala o tem, kje bo preživel koliko dni in s kom od njiju se bo odpravil na počitnice. Ravnala sta tako, kot je hotel Filip. Dobro sta sodelovala tudi pri sinovem športnem udejstvovanju.

Voditeljica je priznala, da Tadejevi mami še vedno reče »moja zlata tašča«, saj, kot pravi, so skupaj preživeli krasno obdobje. »Zakaj bi neke zamere kuhali, to moramo sami s seboj opraviti,« je še dejala.

Nekdanja zakonca sta pred tremi leti pred oltar pospremila edinca, ob tej priložnosti pa je nastala prikupna fotografija.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije