OKRADENA

Rebeko Dremelj so okradli

Objavljeno 11. februar 2020 11.29 | Posodobljeno 11. februar 2020 21.43 | Piše: A. K.

Po smučanju z družino so ji iz banke sporočili slabo novico.

Rebeko je po družinskih počitnicah pričakala slaba novica. FOTO: DEJAN JAVORNIK
Slab začetek, dober konec, pravi pregovor, v katerem se je pred kratkim zagotovo našla tudi pevka Rebeka Dremelj. Glasbenica in mamica dveh hčerk, Šajane in Sije, se je na začetku leta s svojo družinico odpravila na smučanje, čeprav je sprva kazalo, da bodo morali počitnice odpovedati.

Triletna Sija je namreč staknila norice, a ker ima Rebeka izkušnje s starejšo hčerko, se je odločila, da bo zadevo reševala po svoje, pri tem pa seveda ni ogrožala drugih, ki bi se lahko nalezli noric. Čeprav je večino časa preživela v hotelski sobi s svojo drugorojenko, se je imela izjemno lepo, a kaj ko jo je po prihodu domov čakala slaba novica.
Nepridiprav se je okoristil z njeno bančno kartico.


Kmalu za tem, ko se je s svojimi najdražjimi vrnila s smučanja, so jo iz banke obvestili, da je nekdo zlorabil njen bančni račun in ga pošteno izpraznil. Koliko denarja je nepridiprav zapravil, ni znano, a je Rebeka takoj ukrepala in na banki uredila zadevo, zdaj pa upa, da bo zapravljeni denar dobila nazaj.

Sprašuje se, ali resnično nikjer več nismo varni, zaradi podatka, ki so ji ga posredovali na banki, da je podobnih primerov iz dneva v dan več, pa je zelo zaskrbljena.
Deli s prijatelji