NAKLJUČNO SREČANJE

Pevka Hajdi v objemu zloglasnega multimilijonarja (FOTO)

Objavljeno 14. julij 2020 09.54 | Posodobljeno 14. julij 2020 10.28 | Piše: P. K.

Dan Bilzerian se je mudil na Korčuli.

Hajdi si zna popestriti dneve na dopustu. FOTO: Zaslonski Posnetek, Instagram
Zloglasni ameriški bogataš Dan Bilzerian je z zasebnim letalom priletel v Split in se vkrcal na razkošno jahto. Dan je spletni vplivnež, kličejo ga tudi kralj instagrama, vedno pa je obkrožen z lepimi dekleti, ki so pogosto tudi napol gola.
image
Dan Bilzerian je rad v družbi lepih deklet. FOTO: Facebook

V sredo je z zasebnim letalom pristal na splitskem letališču, nato pa se je vkrcal na luksuzno jahto. Ustavil se je tudi na hrvaškem otoku Korčula, kjer pa z družino dopustuje podjetnica in nekdanja pevka Hajdi Korošec Jazbinšek.

Prosila ga je za fotografijo in Dan naše lepotice ni mogel zavrniti. Seveda je zaradi njegovega slovesa Hajdi poleg fotografije pripisala: »Urban mi je dovolil, da se malo stisneva.«

Pod fotografijo so se zvrstili komentarji navdušenja, da ji je uspelo v objem dobiti slavnega ameriškega ženskarja. Nekateri so se celo šalili, ali je dobila tudi vabilo na njegovo jahto.

Dan pa ni bil edini slavni obiskovalec Korčule, ki ga je Hajdi ujela v objektiv. Pred nekaj dnevi se je stisnila k slavni hrvaški pevk Maji Šuput, ki se te dni mudi na znanem hrvaškem otoku.
Deli s prijatelji