PRIHAJAJO SPREMEMBE

Peter Prevc in njegova Mina: otrok bo odlična motivacija

Pred nami je zelo ljubeče obdobje, v katerem se bodo marsikateri znani pari osredotočili na ustvarjanje družine in sklenitev zakonske zveze. Priznana energijska terapevtka, svetovalka, motivatorka in pisateljica Elena Sofia Seničar je tudi tokrat z nami delila ekskluziven pogled v razplet dogodkov, ki bodo korenito spremenili življenje našim zvezdam.
Fotografija: Peter Prevc, Mina Lavtižar FOTO: Arhiv Suzy
Odpri galerijo
Peter Prevc, Mina Lavtižar FOTO: Arhiv Suzy

Nekaj slabih rezultatov še ni razlog, da bi izgubili vero v naše vrhunske skakalce. Treba jim je verjeti, da bodo lahko nato tudi sami vzpostavili zaupanje vase. Prevci še zdaleč niso rekli zadnje besede in bodo pokazali pravi obraz v prihajajočih sezonah. Njihove zmage nas bodo še naprej razveseljevale, kajti oni se v resnici razdajajo za vso Slovenijo in trije bratje so kot simbolika očeta, sina in svetega duha. Dolžni so priti na piedestal, zato nikar obupavati! Odlična brca v zadnjo plat in odskočna deska za nove podvige bi Petru predstavljal naraščaj, saj bi ga to najbolj spodbudilo, da najde stik s sabo. Otrok bo odlična motivacija za našega orla in kot velik družinski človek s svojo Mino že pridno dela na tem.
»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije