Ostala je praznih rok

Pevka Alya na podelitvi prestižnih MAC awards ni prejela nagrade.
Fotografija: Z večerno toaleto je navdušila prisotne.
Odpri galerijo
Z večerno toaleto je navdušila prisotne.

Priljubljena pevka Alya postaja čedalje bolj prepoznavna tudi v preostalih državah regije. Po odmevnih nastopih na hrvaških festivalih je ob koncu minulega leta prejela še eno priznanje – prvič je bila nominirana za prestižno glasbeno nagrado MAC, za Alyo smo lahko glasovali decembra in januarja prek spletne strani MAC.
Družila se je s skupino Atlas Erotika. FOTOGRAFIJE: ARHIV IZVAJALCA
Družila se je s skupino Atlas Erotika. FOTOGRAFIJE: ARHIV IZVAJALCA

Podelitev omenjenih nagrad je nedavno potekala v Stark Areni v Beogradu, in tja se je odpravila tudi nominiranka, ki jo bomo to pomlad lahko gledali v plesnem šovu Zvezde plešejo. Na podelitvi so se zbrala največja glasbena imena iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Črne gore in Slovenije, med njimi seveda Alya, ki pa nagrade žal ni prejela. Kljub temu ni bila videti preveč razočarana, v roza obleki slovenske oblikovalke Vesne Mirtelj je požela veliko pozornosti, komplimenti so kar deževali. Češnja na vrhu tortice je bilo druženje z izvajalci iz celotne regije.

»Bila sem počaščena, da sem bila nominirana za pesem Sedam dana na moru ter bila del podelitve največjih glasbenih nagrad v regiji. Večer je bil magičen, poln glamurja, družba je bila svetovna, družila sem se s Cazzafuro in Atlas Erotiko ter Magnificom,« je zadovoljna z izkupičkom večera. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije