SNEMA SPOT

Nove vroče fotografije Urške Hočevar Čepin (FOTO)

Objavljeno 08. december 2019 08.26 | Posodobljeno 08. december 2019 09.08 | Piše: A. L.

Mudi se v Beogradu, kjer menda ustvarja novi spot.

Urška Čepin. FOTO: Facebook
Urška Hočevar Čepin je pred leti dvigala mnogo prahu, tudi s sodelovanjem z vlado oziroma njenim uradom za komuniciranje pri pokojninski reformi, potem pa si je privoščila nekoliko premora. Od medijev se je ogradila in bila le malo dostopna. Tu in tam je objavila kakšno fotografijo in nam dovolila pokukati v svojo intimo, zdaj pa se je očitno odločila, da je čas za njen povratek na estrado. Na facebooku so se pojavile vroče fotografije, ki so nastale v Beogradu med snemanjem spota. Njenega! Pod objavljenimi fotografijami se je med komentatorji oglasila tudi njena mama Tatjana, ki je nad videnim očitno več kot navdušena.Da gre za res vroč spot, je jasno s spodnjih fotografij. Kar lahko zaenkrat povemo je, da bomo Urško videli v precej seksi različicah. V visokih škornjih, mrežastih nogavicah, mini majici ... Ne verjamete? Spodaj prilagamo nekaj vzorcev fotografij prsate slovenske starlete, ki se vrača na pevske odre.

O zvoku pa drugič ...


Iz objavljenih fotografij je videti, da je z njo tudi Steffanio oziroma Stefan Čamič, nekdanji član boybenda Game Over. Kakšna je njegova vloga, bomo šele videli.

​Če ste pozabili, kako je videti in kako zveni pojoča Urška, predlagamo ogled spodnjega spota, ki je bil svoj čas kar uspešen.

Povezane vsebine
Deli s prijatelji