STAVNICE

Napoved se spreminja: Lea Sirk na lestvici vse više

Počasi, a vztrajno se vzpenja. 
Fotografija: Lea in plesalke med nastopom za člane strokovnih žirij. FOTO: Ap
Odpri galerijo
Lea in plesalke med nastopom za člane strokovnih žirij. FOTO: Ap

Pred drugim, za Slovenijo odločilnim nastopom na Evroviziji stavnice napovedujejo, da se bosta iz te skupine najbolje odrezala Norvežan Rybak, ki velja za enega izmed glavnih favoritov za zmago, in Šved Benjamin Ingrosso. Če je še včeraj Lea Sirk na stavnicah zasedala 17. mesto, pa se je danes, nekaj ur pred nastopom, povzpela nekoliko više. Trenutno se nahaja na 14. mestu.

Fiasko balkanskih držav

Ker so se stavnice zmotile in napačne izide napovedale tudi v prvem polfinalnem večeru, je še vedno mogoče, da bo Slovenka presenetila.

Stavnice sicer napovedujejo, da se bodo poleg Švedske in Norveške v finale uvrstile še Moldavija, Ukrajina, Poljska, Danska, Madžarska, Avstralija, Nizozemska in Litva. Balkanske države pa naj bi doživele popoln poraz. Brez finala naj bi poleg Slovenije ostali tudi Srbija in Črna gora. Makedonijo in Hrvaško pa so v prvem polfinalu v torek že poslali domov.

Polovica glasov že oddanih

Za Leo Sirk in njene plesalke je sicer pomemben del tekmovanja že mimo. V sredo je stopila na oder in nastopila za člane strokovnih žirij, ki bodo prispevali 50 odstotkov glasov. 
Lea med nastopom za člane strokovnih žirij. FOTO: Ap
Lea med nastopom za člane strokovnih žirij. FOTO: Ap

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije