MISS SVETA 2019

Miss Slovenije bo plesala v Londonu, potrebuje tudi vašo pomoč

Špela Alič je s polnimi kovčki odpotovala na Otok. Svetovni izbor bo 14. decembra.
Fotografija: Kot princeska. Foto: S, N.
Odpri galerijo
Kot princeska. Foto: S, N.

Pa je šla – miss Slovenije 2019 Špela Alič je prejšnji teden odletela v London, kjer bo 14. decembra letošnji lepotni spektakel, že 69. izbor za miss sveta. Dogodek, na katerem bo aktualna miss sveta Vanessa Ponce de León okronala naslednico, bodo prenašali v 150 državah.

Dober mesec se je najlepša Slovenka pripravljala na odhod in skoraj mesec dni dolgo bivanje na Otoku. S sabo je kajpak odnesla marsikaj, od nekdaj so slovenske misice dobro opremljene, za kar gre zahvala pokroviteljem, nemalokrat prav one sotekmovalke rešujejo iz zagate, ker nimajo tega ali onega.

Posebna ogrlico iz zasavskega premoga

Kot vsakokrat bodo tudi letos poskrbeli za t. i. predtekmovanja, ki zmagovalkam zagotovijo prostor med prvo trideseterico, od talent šova, športnega tekmovanja pa do top modela, za katerega so avdicijo lepotice z vsega sveta že opravile: 40 so jih izbrali v finale, od teh pa izločili top deset, med njimi ni naše misice. Špela se bo med drugim predstavila v belokranjski narodni noši, na talent šovu pa s plesno točko, nosila bo kopalke Nancy beachwear iz Naklega, večerno obleko Poročnega kotička oblikovalke Kristine Vidergar in oblačila slovenske blagovne znamke More Than Beauty. Lepotice vedno sodelujejo na dobrodelnem večeru, vsaka prinese darilo, ki ga prodajo na dražbi, izkupiček pa se steka v dobrodelno organizacijo Beauty With Pupose (lepota z namenom): Špela je v London v ta namen odnesla posebno ogrlico iz zasavskega premoga, ki jo je za to priložnost izdelala oblikovalka nakita Marjeta Hribar.

V kovčkih ima lepotica prav vse, kar potrebuje.  Foto: S, N.
V kovčkih ima lepotica prav vse, kar potrebuje.  Foto: S, N.

London je super mesto za obisk, pravi lastnica podjetja Miss sveta Julia Morley: »Prav tu se je leta 1951 začel izbor za miss sveta in letos bomo poskrbeli za najboljši šov sploh. Vsako leto združimo dekleta z vsega sveta, mnoge so tokrat prvič v Londonu in vse so zelo vznemirjene. Komaj čakajo, da z vsemi delijo svojo tradicijo, glasbo, ki jim je ljuba, in osupljive dobrodelne projekte, s katerimi se ukvarjajo.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije