Med šovom se je oglasila Salome: Stari, meni se je muca »zapalila«

S preobrazbo v Sestro je slavil Srđan.
Fotografija: Tomaž Mihelć, Denis Avdić in Marlenna oziroma Srđan Milovanović. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Tomaž Mihelć, Denis Avdić in Marlenna oziroma Srđan Milovanović. FOTO: Pop TV

V 10. oddaji letošnje sezone šova Znan obraz ima svoj glas se je kot četrti žirant tokrat preizkusil Tomaž Mihelič, ki je že takoj presenetil in odprtih ust pustil celo voditelja Denisa Avdića. »Sestra Marlenna ti je vzela nedolžnost,« je Avdića spomnil Tomaž, ki je leta 2002 s triom Sestre Slovenijo zastopal na Evroviziji. Tomaž je hitro pojasnil, da je imel Denis svoj prvi stand up nastop v njegovi oddaji. Denis mu je ob koncu oddaje vrnil in napovedal, da mu bo spremenil življenje. Katarina Venturini je sporočila, da je Tomaž prvi znani plesalec v novi sezoni šova Zvezde plešejo. »Ljubim te, Katarina,« je bil vzhičen Tomaž.

Prvi je na oder stopil David Amaro kot George Michael iz časa dueta Wham!. Sledil je Alex Volasko, ki je pel evrovizijsko pesem Alenke Gotar Beli cvet in priznal, da se mu je glas tresel, ampak ne zaradi glasilk, temveč ker je bil že dve uri v šestcentimetrskih petah. Ana Dežman je plesala vročo Lambado brazilske skupine Kaoma, Eva Boto – ki je prav danes dopolnila 24 let in dobila posebno darilo, kartonskega Challeta Salleta – in Maja Oderlap pa sta se v duetu preizkusili kot Manca Špik in Isaac Palma. Na odru sta se jima pridružila tudi »originala«.

Matic Supovec je postal Maurice White, pevec skupine Earth, Wind & FireSrđan Milovanović se je prelevil v gostujočega žiranta Tomaža. Razkril je, da ga Marlenna spominja na teto, od vseh Sester pa mu je bila najbolj všeč Emperatrizz. »Če bi ti pel, bi zmagale«, je komentiral Tomaž. Srđan pa ni hotel izdati, kje je dobil rdečo obleko, v kateri je Marlenna skupaj še z drugima dvema Sestrama nastopila na Evroviziji.

Prehlajena Petra Zore je bila pred težkim izzivom: zapela je duet, ki sta ga pred leti pela Eros Ramazotti in Anastacia ter z nastopom navdušila. Žirante je poleg Petre najbolj navdušil Srđan. Tomaž je razkril, da ga je klicala Salome in o nastopu Matica povedala: »Stari, meni se je muca 'zapalila'«. Ko so sešteli vse glasove, je zmagovalec postal Srđan. »Hvala, ker ste glasovali za največja jajca v krilu,« je komentiral zmago.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije