NESREČA

Mačo, ki mu ženske padajo iz rok

Luka Markus Štajer v predstavi Dve na enega. Na vaji se mu je pripetila nevsakdanja nesreča.
Fotografija: Alenka Tetičkovič, Luka Markus Štajer in Urška Hlebec. FOTO: Promocijski Material
Odpri galerijo
Alenka Tetičkovič, Luka Markus Štajer in Urška Hlebec. FOTO: Promocijski Material

Luka Markus Štajer je v Londonu diplomirani glasbeni igralec, ki je nastopil že v sedemnajstih muzikalih, med njimi v Kekcu, Alpski sagi in Briljantini. Angažiran na številnih področjih se je v teh dneh na odru pojavil kot igralec v novi predstavi Dve na enega v režiji Romana Končarja. V strastni komediji, v kateri sta »dve že spet preveč« in v kateri nastopata še Urška Hlebec in Alenka Tetičkovič, se Luka pojavlja v vlogi žigola Simona, mladega nabritega mačota.

No, na vaji za predstavo se je Luki pripetila za velikega osvajalca precej netipična nerodnost. V enem izmed prizorov je moral soigralko Alenko v vlogi brhke Eme prenesti z enega konca odra na drugega in jo vehementno posaditi na stol, vse skupaj pa bi moralo biti videti, kot da je dama peresno lahka, nošnja pa lahkotna kot listič v vetriču.

Mačo mladec je zgrabil Alenko, jo ponesel prek odra, tam pa zgrešil stol in »ji podaril enega direktnega«, nehote jo je treščil na tla. Dodobra je zaropotalo in še nekaj časa odmevalo po dvorani, a jo je Alenka na srečo odnesla brez poškodb, Luka pa se ji še danes opravičuje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije