ZARADI PREMOŽENJA

Helena Blagne za zaprtimi vrati iz oči v oči z bivšim

Zaman s 175.000 evrov težko tožbo proti Blagnetovi zahteva ničnost sporazuma o delitvi premoženja.
Fotografija: Na ljubljanskem sodišču se zaradi premoženja pravdata Helena Blagne in Mitja Zaman. FOTO: Marko Feist 
Odpri galerijo
Na ljubljanskem sodišču se zaradi premoženja pravdata Helena Blagne in Mitja Zaman. FOTO: Marko Feist 

Na ljubljanskem sodišču se zaradi premoženja še vedno pravdata Helena Blagne in njen nekdanji mož Mitja Zaman. Pevka nam je nazadnje zaupala, da upa, da bo zgodba februarja končno dobila epilog, kakršnega si želita oba s Kristijanom, ki je prav tako pričal na sodišču konec lanskega leta.

Kakšen bo epilog in ali se bo ta zgodil danes, bomo še izvedeli, saj nihče od novinarjev ni smel biti prisoten med obravnavo. Ta je bila namreč zaprta za javnost, poleg tega pa naj bi spregovorila za zdaj neznana priča. 

»Je treba delat'!«

Kot je znano, Zaman s 175.000 evrov težko tožbo proti Blagnetovi zahteva ničnost sporazuma o delitvi premoženja ter med drugim to, da se hiša v Žabnici pri Brezovici šteje kot skupno premoženje in ne samo njeno. Zaman poleg delitve premoženja zahteva tudi vračilo daril, ki naj bi jih kupil nekdanji ženi. 

Ker mu je posel cvetel, pa čeprav ni bil zaposlen, je odločno zavrnil namigovanja, da ga je morala preživljati pevka. Trdi, da bi, če takrat ne bi vlagal v družino in nepremičnine, danes imel denar. »Je treba delat'! Če ne drugače, pa v roke vzet' kramp in lopato,« mu je odgovorila Helena in dodala, da je to njegov problem.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije