ZAROKA

Goran Šarac, vdovec pokojne Simone Weiss, zaročen

Tri leta po Simonini smrti se je zaročil z Jano Polak, s katero sta že nekaj časa srečen par.
Fotografija: Goran Šarac FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Goran Šarac FOTO: Osebni arhiv

Potem ko je glasbeniku in podjetniku Goranu Šarcu (55) 19. decembra 2015 po hudi bolezni umrla soproga in mati njunih dveh sinov, Simona in Reneja, kraljica ljudskih src Simona Weiss, s katero sta bila skupaj 32 let, je Goran danes na facebooku naznanil zaroko.

Zaroka tri leta po smrti kraljice ljudskih src

Zaroko je oznanil na spletu. FOTO: Facebook
Zaroko je oznanil na spletu. FOTO: Facebook
Tri leta po Simonini smrti se je Goran zaročil z Jano Polak, s katero sta že nekaj časa srečen par. Polakova, ki je na prvi pogled celo malce podobna Simoni, pa se ne ukvarja z glasbo. Simona je bila Štajerka, Jana je Gorenjka, doma iz Bistrice pri Tržiču. Bila je gostinka, vodila je tržiško picerijo, pred tem tudi planinsko kočo v Begunjah na Gorenjskem, iz prejšnjega zakona pa ima sina, ki se ukvarja s fotografiranjem.

Gorana in Jano sta seznanila Tanja Žagar (36), ki s Polakovo prijateljuje in pri kateri je Žagarjeva svoj čas dosti nastopala, ter Tanjin menedžer, zdaj tudi življenjski sopotnik in oče njenega sina, Goranov brat, 51-letni Miki Šarac.
FOTO: Sašo Radej
FOTO: Sašo Radej

Tako sta brata Šarac vsak na svoj način, oba v zrelih letih stopila na čisto novo življenjsko pot, Miki je zapustil ženo, s katero ima tri otroke, zaživel s 15 let mlajšo pevko in glasbeno pedagoginjo, ta pa mu je pri njegovih 50 letih rodila četrtega otroka. Goran se je v življenje vrnil prav s pomočjo nove ljubezni, zdaj zaročenke. Med prvimi je na spletu zaročencema čestital starejši sin Simone in Gorana Simon.

Gorana smo vprašali, kdaj bo poroka, a nam do zaključka članka ni odgovoril.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije