EVROVIZIJA 2019

FOTO: »Zala kot igralka iz serije o spolnosti«

Slovenska predstavnika so primerjali z Avatarjem in Markom Zuckerbergom.
Fotografija: Zala Kralj in Gašper Šantl. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Zala Kralj in Gašper Šantl. FOTO: Mediaspeed

Evrovizijski spektakel vsako leto spremlja več kot 200 milijonov gledalcev po vsem svetu. Prvega polfinalnega nastopa sta se letos udeležila tudi Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta s svojim minimalističnim nastopom izstopala od ostalih bolj pompoznih nastopov.

Med prebiranjem komentarjev na družbenih omrežjih smo zasledili ponavljajoči vzorec, saj so mnogi Zalo primerjali z dekletom iz domišljijskega filma Avatar, Gašperja pa z ustanoviteljem facebooka Markom Zuckerbergom. Nekoliko zlobni jeziki so ju opisali, da sta »telebajska na aparatih«, kar koli to že pomeni. Navdušeni so bili tudi nad »dvema kul otrokoma«, ki sta pela za Slovenijo.

Zalo so primerjali tudi s princeso Leilo iz Vojne zvezd, Gašper pa je tuje gledalce spominjal na popularnega kanadskega pevca Shawna Madeza.

Nekateri so ju zaradi njunih belih oblačil primerjali s picopekoma in prodajalcema v pekarni ali celo z medicinsko sestro in bratom.


Pri Zali so zapisali, da je kot igralka iz britanski serije Izobraževanje o spolnosti (Sex education), ki so jo začeli predvajati letos.


Večina na twitterju se je strinjala, da je pesem dobra. Mnogim je bila všeč ravno njuna umirjenost. Spraševali so se tudi, kako le je Gašperju uspelo igrati na kitaro, če je imel roko na Zalinem obrazu ali boku.





Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije