ODANA JE

FOTO: Nina ljubi 16 let starejšega hrvaškega žrebca

Štajerska pevka je ujela najbolj zaželenega Hrvata.
Fotografija: FOTO: Instagram
Odpri galerijo
FOTO: Instagram

Če pogledamo katero koli lestvico najbolj zaželenih moških na Hrvaškem, na vseh kraljuje Ivan Herceg. Uspešnega igralca dobro poznamo tudi pri nas, saj smo ga lahko na POP TV spremljali v peripetijah nadaljevanke Larina izbira, ki je bila pred leti pri nas izjemno priljubljena. Slovenke so mogoče hrvaškega žrebca, kot mu pravijo naši južni sosedje, malce pozabile, a dejstvo je, da ga je v svojo ljubezensko mrežo ujela prav Slovenka!

Njegovo srce je namreč omrežila 16 let mlajša slovenska pevka Nina Donelli, ki pa prepeva izključno hrvaške pesmi in je postavnega igralca spoznala prek skupnih prijateljev. Med njima je takoj preskočila iskrica, in čeprav se je o njuni ljubezni doslej le šušljalo, sta jo pred dnevi potrdila s prihodom na gala večerjo v Vodicah pred glasbenim festivalom CMC, na katerem je Nina nastopila kot prva Slovenka v zgodovini, pred dvema letoma pa je dobila še nagrado za naj debitantko leta.
Zaljubljena Ivan Herceg in Nina Donelli foto: Promocijski material
Zaljubljena Ivan Herceg in Nina Donelli foto: Promocijski material

Parček izjav o svoji ljubezni ne daje, vendar se nič več ne skrivata pred predstavniki sedme sile, v Vodicah sta denimo brez težav pozirala pred fotografi, se držala za roke in si izmenjevala zaljubljene poglede. Hrvaški mediji že ugibajo, koliko časa bo trajala ljubezen med Štajerko in hrvaškim igralcem, ki je pred Nino grel posteljo številnim znanim Hrvaticam, med njimi manekenki Aniti Dujić, igralkama Ani Majhenić in Petri Dugandžić ter voditeljicama Tatjani Jurić in Eciji Ivušić

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije