IZ ESTRADE V POLITIKO

FOTO: Neverjetna sprememba Samante Rejc Debevec

Kaj se je zgodilo z njo? 
Fotografija: Samanta Rejc Debevec. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Samanta Rejc Debevec. FOTO: Mediaspeed

Se še spomnite nekdanje slovenske starlete Samante Rejc Debevec? Če vam to ime ne zveni znano, pa vam bo gotovo ime Samanta Škrjanec v spomin priklicalo simpatično dekle, ki se je nekdaj sprehajalo po modnih pistah. Pred približno desetimi leti ni bilo časopisa, ki ne bi pisal o atraktivni mladenki, nekaj let kasneje pa sta z zdaj že bivšim možem strani polnila predvsem s pranjem umazanega perila v javnosti.

Samanta pred leti. FOTO: Mediaspeed
Samanta pred leti. FOTO: Mediaspeed


V svet znanih in slavnih jo je poneslo sodelovanje v šovu Top model. Ustanovila je svojo modno agencijo Samanta S, ki je klavrno propadla, z nekdanjim možem Borisom Škrjancem pa sta bila organizatorja tekmovanja za miss eco, na katero so leteli številni očitki, tudi zaradi nespodobnih povabil in spolnega nadlegovanja.

No, in če se je Samanta po umazani ločitvi za nekaj časa umaknila iz javnosti in uživala v zasebnosti, se je zdaj, kot kaže, odločila za vrnitev v velikem slogu. A tokrat je ni privabil estradni svet, temveč politike. Postala je namreč kandidatka za poslanko na eni izmed list.

Samanta danes. FOTO: Mediaspeed
Samanta danes. FOTO: Mediaspeed

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije