STA POSTALA PAR?

Župan na dopustu s starleto

David Klobasa in Doroteja Premužič na počitnicah na grškem Mikonosu.
Fotografija: Premužičeva med oddihom na Mikonosu
Odpri galerijo
Premužičeva med oddihom na Mikonosu

Najmlajši slovenski župan, 31-letni David Klobasa, ki je bil v minulih letih znan kot nekdanji član glasbene skupine Casanova, poleg tega pa se je ukvarjal z organizacijo dogodkov na mariborski sceni in delovanjem v družinskem podjetju, ima za seboj precej pester teden.

Klobasa, ki se je lani prvič podal na politično pot in že na prvih volitvah požel uspeh, saj je zasedel županski stolček v štajerski občini Sveta Trojica v Slovenskih goricah, je namreč dopustoval na grškem otoku Mikonos. Za slednjega pravijo, da je počitniška prestolnica svetovnega jet seta oziroma najbolj znan grški otok, na katerem ne manjka prestižnih zabav, zlatega peska in nočnih klubov, slavnih in bogatih. Med drugimi sta tam pred kratkim dopustovali hollywoodska igralka Cameron Diaz in manekenka Kendall Jenner, polsestra razvpitih ameriških sester Kardashian.

S Klobaso na večerji FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM
S Klobaso na večerji FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM
Na Mikonosu, ki mu pravijo tudi nova Ibiza, pa Klobasa ni bil sam. Čeprav na svojem profilu na instagramu ni objavljal fotografij in posnetkov nočnega življenja na svojem oddihu, ga je izdala bujna svetlolaska Doroteja Premužič, vizažistka, ki se je nekoč slekla za Playboy. Njuni sledilci so se začeli spraševati, ali sta Klobasa in Premužičeva morebiti par, saj sta vsak večer skupaj obiskovala diskoteke, uživala v skupnih večerjah in potepih po otoku. Dobro obveščeni viri pa nam zatrjujejo, da je svetlolaska še vedno srečna v objemu nekdanjega nogometaša Gala Simiča, ki se fotografskim objektivom enostavno izogiba, in da sta s Klobaso le dobra prijatelja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije