KORONAOPTIMIZEM

Znani Slovenec pojasnil, zakaj je moškim v koronačasu lažje

Raper poziva k nošenju mask.
Fotografija: Fantje so bili nindže, dekleta pa so se igrala z barbikami, pojasnjuje raper. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Fantje so bili nindže, dekleta pa so se igrala z barbikami, pojasnjuje raper. FOTO: Getty Images

Ponovna razglasitev epidemije odmeva tudi med slovenskimi estradniki. Nekateri to sprejemajo težje, spet drugi pa se znajo v težkih časih tudi pošaliti. Eden takih je raper Rok Terkaj, ki je že med prvo epidemijo izolacijo preživljal na ustvarjalen način, tudi tako, da je na družbenih omrežjih objavljal spodbudne rime in verze.

Rok Terkaj se tudi v težkih časih zna pošaliti. FOTO: Uroš Hočevar
Rok Terkaj se tudi v težkih časih zna pošaliti. FOTO: Uroš Hočevar
»Draga ekipa, lockdown 2 je tukaj. Vsi samozaposleni, SPji ,podjetja, držte se, kokr se da. Najemodajalci ,ne bit pi*** in razumite situacijo in znizajte kak najem. Neupostevanje ne bo prineslo boljše splošne situacije in blaginje. Rabmo enotnost. Maske gor, Savska ninja out,«​ je sporočil v nedeljo pozno zvečer, ko je postalo jasno, da je v Sloveniji ponovno razglašena epidemija.

​Še pred tem pa je raper pojasnil, zakaj je po njegovem mnenju moškim v času koronavirus lažje kot ženskam. Razlog za to vidi v tem, da so se moški že v mladosti igrali ​nindže. »In če se vživiš, si s to masko ninja. Punce, ženske ste se pa z barbikam, pa ličenjem, pa to... no zdej pa mate. Že takrat smo vam hotl razložit, pa si kr niste dale dopovedat :)« je hudomušno pojasnil.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije