ISKRENI ZAPIS

Znana Slovenka ni marala otrok: Ko sva naletela na vpijočega otroka, sva bežala proč

Iskreno je povedala, kakšen je bil njen odnos do otrok, preden je postala mama.
Fotografija: Sanja Grohar. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Sanja Grohar. FOTO: Instagram

Misica, pevka, televizijska voditeljica in še kaj bi se našlo v bogati medijski karieri Sanje Grohar. Potem pa je vse skupaj pustila in ušla v tujino. Natančneje v London, kjer živi s svojim možem in sinom. Tam si je zgradila uspešno kariero na področju blogerstva in postala prava spletna vplivnica. Na instagramu ima skoraj 100 tisoč sledilcev in postala je prava mikro podjetnica. 

Po sanjski poroki s svojim Matejem je javnosti kaj kmalu razkrila, da pričakujeta tudi dojenčka. Mali Nicolai je danes že pravi korenjak, Sanja pa je v iskrenem zapisu razkrila, da pred rojstvom svojega sina ni čutila velike naklonjenosti do otrok. S svojim dragim sta uživala svobodo in to jima je povsem odgovarjalo, vendar sta po nekem času občutila praznino.

Celoten zapis objavljamo spodaj (nelektoriran): 

»Preden sem imela Nicolaia nisem bila ravno ljubitelj otrok. Nisem bila niti ziher ali si otroka dejansko želim. Preveč mi je pomenil čas za naju z Matejem in najina svoboda. To, da lahko spim do kadar hočem, grem na potovanja kjer sva free, da s prijatelji igrava activity do 2h zjutraj in se ga napijemo. Potem pa sva prepotovala, prežurala in ratala je neka mini prazninica kot da poleg naju se nekaj manjka in takrat sva vedela, da je to otrocek. Hm dajva probat sva rekla par mesecev pred poroko in glej ga zlomka v enem poskusu je ratalo, tako da je bil sok se toliko vecji. Nekako si nisem predstavljala biti noseča nevesta. Spomnim se, če sva kje naletela na deročega otroka sva bežala stran. “Ko bos imela svojega bo drugace” so mi govorili. Ko sem zanosila sem uživala v svoji nosečnosti in vse ok ampak v trenutku, ko sem rodila in zagledala Nikija je bilo to, TO. “Oh wow ok I get it now o tej ljubezni so govorili”. Ampak ta ljubezen dejansko raste iz dneva v dan in se vedno ne morem verjeti, da sem mami.«


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije