NOSEČA

Znana Slovenka na rojstni dan sporočila, da pričakuje

Pobudnica Anine zvezdice Ana Lukner Roljič bo prvič zibala. Dojenčka v 2019. pričakujejo številni znani obrazi.
Fotografija: Ana je na začetku leta pokazala svoj trebušček. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Ana je na začetku leta pokazala svoj trebušček. FOTO: Facebook

Prav na rojstni dan, ki ga ima 1. januarja, je dobrodelnica Ana Lukner Roljič sporočila veselo novico: z možem, podjetnikom Dejanom Roljičem, bosta junija letos prvič zibala! »Novo leto je tukaj. Toliko reči se dogaja. Toliko reči se je že zgodilo, toliko jih nameravam še uresničiti. A v glavnem čutim, da sem tam, kjer bi morala biti. Blagoslovljena sem z zvezdico v sebi. Ta čudoviti občutek je težko opisati,« je o nosečnosti dejala 37-letnica in dodala, da čuti ljubezen, je ljubljena in ljubi.
Ana je na začetku leta pokazala svoj trebušček. FOTO: Facebook
Ana je na začetku leta pokazala svoj trebušček. FOTO: Facebook

»Ničesar več si ne želim, samo hvaležna sem. Hvala ti, Vesolje,« je dodala. Otročiček prihaja na svet dobro leto dni po poroki. Par je dahnil da 16. septembra 2017 kmalu po tem, ko je Dejan zasnubil Ano na koncertu Đorđa Balaševića v ljubljanskih Križankah. Poročni obred je potekal pri Umagu, slavje je potekalo v čudovitem hotelskem letovišču sredi oljčnega nasada v resortu Borgo San Nicolo.
Z Dejanom Roljičem se prvorojenca neznansko veselita. FOTO: Facebook
Z Dejanom Roljičem se prvorojenca neznansko veselita. FOTO: Facebook

»To je bil najin dan, poln čustev, solza, ljubezni, sreče z družino in prijatelji. Rekla je da – in prikazalo se je sonce, čeprav sem mislil, da to ni mogoče. Si moja ljubezen, sreča in veselje,« je svoji dragi takrat na družabnem omrežju sporočil zaljubljeni Dejan.

Dojenčka v letu 2019 pričakujejo številni znani obrazi. Četrtič bo zibal slovenski raper Zlatko, drugič član dua 2Cellos Luka Šulić pa tudi voditeljica Ota Roš Širca, pevka Daša Gradišek, igralec Primož Forte, igralka Maja Martina Merljak in manekenka Iris Mulej. Tretjič bo letos postal očka politik Miro Cerar, njegova izbranka Mojca Stropnik pa bo zibala prvič. Novorojenčka se je na začetku letošnjega leta razveselila nekdanja misica Sanja Grohar.


Fantku, težkemu 3070 gramov in dolgemu 53 centimetrov, sta s partnerjem Matejem Kovičem nadela ime Nicolai. Na svet je prijokal 7. januarja. Datum ima za njegove starše prav poseben pomen. Sanja namreč meni, da je sedem njena srečna številka, saj ima rojstni dan 7. februarja, številko 7 pa je nosilo tudi prvo skupno stanovanje, ki sta si ga omislila z Matejem. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije