RAD BI BIL VODITELJ

Užival, ko ga je Jasna Kuljaj kurila brez cenzure

Kristian Bamburač bi rad postal voditelj. V Baru se je veselil besednih izzivov.
Fotografija: Kiki pravi, da ga Jasna Kuljaj spodbuja, naj se preizkusi v tem, kar ga veseli. FOTO: Roman Šipić
Odpri galerijo
Kiki pravi, da ga Jasna Kuljaj spodbuja, naj se preizkusi v tem, kar ga veseli. FOTO: Roman Šipić

Večina udeležencev resničnostnih šovov kmalu po koncu dogajanja utone v pozabo in le nekaj je bilo doslej takšnih, ki so se obdržali nad gladino prepoznavnosti. Med slednje se je trdno odločil zapisati tudi tretjeuvrščeni iz letošnjega Bara, Kristian Bamburač, sicer bolj poznan kot Kiki.

Med Kikijevimi načrti so voditeljstvo in osebno trenerstvo, mika ga manekenska scena.
Med Kikijevimi načrti so voditeljstvo in osebno trenerstvo, mika ga manekenska scena.
Fant je svet estrade in medijev okusil šele s tekmovanjem v Baru, a je odločen, da nadaljuje pot pod žarometi. »Ko sem osebno spoznal Jasno Kuljaj in ko sva se v vsaki sobotni oddaji v živo besedno spopadla brez cenzure, sem ugotovil, da ko je trema popustila, sem v tem zelo užival in sem komaj čakal vsak njen besedni izziv, saj sem se naučil komunicirati brez dlake na jeziku in direktno. To je večkrat privedlo do smešnih situacij. Ugotovil sem, da se ni nikoli zgodilo, da bi ostal brez besed. Vedno sem našel odgovor in nikoli me ni nobeno vprašanje ali tema presenetila ali celo zmedla,« pravi.

Na voditeljskem področju, ki se ga namerava lotiti, pa izkušenj še nima. »Ampak nekje moram začeti. Tudi neke treme nimam, mislim, da bo kar lepo šlo. Pa saj je enkrat moral vsak začeti,« doda.

Za voditeljstvo ga je navdušila prav Jasna, sicer njegova vzornica. »Všeč mi je njen način vodenja, ki je brez dlake na jeziku, in tudi jaz bi najbolj užival v vodenju katere zabavne oddaje, brez cenzure,« pove. Jasna ga menda spodbuja, naj vsekakor poskusi to, kar si želi.

Z Robijem Šehićem sta v zadnjem tednu šova sklenila pakt, v stiku sta tudi po šovu.
Z Robijem Šehićem sta v zadnjem tednu šova sklenila pakt, v stiku sta tudi po šovu.
Sicer pa voditeljstvo, čeprav je to velik oziroma celo največji izziv, še zdaleč ni edina stvar, s katero se Kiki ukvarja in ki jih načrtuje. »Trenutno se udeležujem promocij z barovci na različnih lokacijah, posnel sem delček spota z glasbenikom Ruskom Richijem, v zadnjih pripravah smo na snemanje modne revije z mlado vizažistko Jenny makeup, na kateri nastopam kot fotomodel … Prepoznavnost izkoriščam tudi za vzpostavitev čim več zvez in poznanstev. Ostajam v gostinstvu in intenzivno iščem primerno lokacijo za čisto svoj lokal, za katerega načrtujem posebno, drugačno tematiko,« razkrije. Čaka ga še zaključni izpit za osebnega trenerja, ki ga je zaradi nastopa v Baru prestavil.

Spogleduje se celo z idejo, da bi nastopil v še katerem resničnostnem šovu, predvsem ga privlači Big brother zaradi popolne izolacije. »V Baru sem pokazal, česa sem sposoben, kako se znajdem in podobno, z Velikim bratom pa bi temu lahko dal še velik dodatni zamah,« pove. S sotekmovalci iz Bara je obdržal stike, še posebno z Robijem Šehićem, s katerim sta moči združila v zadnjem tednu šova, kamor so ga povabili organizatorji, sicer pa v Baru ni bil izbran za tekmovalca.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije