IZKORIŠČENA ZVEZDNICA

Rebeka Dremelj ne more več: Popi***** bom!

Objavila je zapis, ki je odprl številna vprašanja.
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

Rebeka Dremelj že nekaj časa piše svoj blog, na katerem brez dlake na jeziku pove kaj ji leži na duši. Tokrat so jo razjezili prijatelji in znanci, ki so izkoristili njeno slavo in poznanstvo za lastno promocijo, potem pa so ji izdali račun.

»Spoznanje, da si jim en drek pomemben, da je bilo v bistvu vse samo “cuzanje” moje energije, časa in konec koncev tudi moje “slave”. Da si jim pomemben le toliko časa, kolikor te potrebujejo. Verjetno veste, o čem govorim, saj verjamem, da se s takšnimi ali drugačnimi “prijatelji” srečujemo vsi, le na različne načine,« razočarana zapiše Dremljeva.

V zapisu je razkrila, da je razočarana nad ljudmi in da ne ve, kaj na naredi. Še več, sprašuje se celo, kako naj vzgaja svoji hčerki, da v življenju ne bosta tako razočarani kot ona.

V nadaljevanju navede tri primere prijateljev, ki so jo izkoristili in ji izstavili račun. Omenja celo glasbeno kolegico, ki ji je na vso moč pomagala pri karieri, ona pa ji je zaračunala zasebni nastop na poroki neke znanke. Prijatelju je posodila večjo količino denarja, vendar ji ga ta še ni vrnil.

»Eno leto je okoli in tega denarja od nikoder. In ta ista oseba, ki se dejansko dela, nič drugega iz mene kot norca, mi uspe postaviti ceno za njegovo storitev.  A sva midva iz istega planeta?« se sprašuje Rebeka.

Za konec je še zapisala: »Če se ne bomo med seboj spoštovali, si pomagali, bomo ta svet pripeljali do računalniške igrice. No, morda pa je že, le da jaz še ne živim v njej. In res ne bi rada, da v takem svetu živita moji deklici. Zato dragi moji, če ste komu dolžni še kako uslugo, ne pozabite nanjo. Če vam je kdo kdaj naredil kako uslugo – pokličite ga in vprašajte, če mu lahko kako to uslugo vrnete. Oziroma povejte, da niste pozabili,« zaključi pevka.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije