ZVEZDE PLEŠEJO

Plesalka po oddaji v zaodrju jokala

Čustva so privrela na plan.
Fotografija: Škufca je šokiral tudi preostale sodnike. FOTO: Miro Majcen
Odpri galerijo
Škufca je šokiral tudi preostale sodnike. FOTO: Miro Majcen

Prvenec Igorja Mikića v šovu Zvezde plešejo še vedno odmeva tudi zato, ker je sicer brez dvoma najstrožji sodnik Andrej Škufca prvič podelil najnižjo možno oceno. Igor in njegova soplesalka Valeriya Musina sta odplesala čačača in s plesom zabavala sotekmovalce, manj pa so se zabavali sodniki, ki so pogrešali predvsem prave plesne korake.

Sotekmovalce sta navdušila, sodnike malo manj. FOTO: Miro Majcen
Sotekmovalce sta navdušila, sodnike malo manj. FOTO: Miro Majcen
Igor in Valeriya sta ocene pred televizijskimi gledalci spremljala precej stoično, v zaodrju pa je bilo povsem drugače, saj ju je predvsem enka užalostila. Igor je udaril po sodnikih, češ da so ljubosumni nanj, Valeriya pa je kljub pohvali sodnice Katarine, da je pripravila koreografijo, ki je Igorju pisana na kožo, jokala.

Igor in njegova ruska soplesalka kljub temu ostaja pozitivna. Valeriya je povedala, da je ponosna na to, kako je Igor odplesal, slovenski Johnny Bravo pa je dodal, da je imel ples večji pomen: »Danes sem plesal za svojega prijatelja, ki je pred kratkim umrl. Vem, da je bil z mano tudi on.«

Zadovoljnejšega obraza so bili po nedeljski oddaji tisti, ki so prejeli precej višje ocene. Z najvišjimi se lahko pohvalita Tina Gorenjak in Miha Vodičar, sodniki so bili navdušeni tudi nad Tanjo Žagar in Arnejem Ivkovičem. Kdo je najbolj navdušil gledalce, pa bo znano prihajajočo nedeljo, ko se bo eden izmed slavnih tekmovalcev moral posloviti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije