KMETIJA

Konec prijateljstva? Šokantna odločitev v Kmetiji

Rus je za dvoboj v areni izbral Anno, kar je močno presenetilo celo voditeljico.
Fotografija: Rus je presenetil s svojo odločitvijo. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Rus je presenetil s svojo odločitvijo. FOTO: Pop TV

Med Alexandrom in Anno se je v Kmetiji spletlo trdno prijateljstvo, če ne celo kaj več. Vsaj tako je bilo videti po dozdajšnjem dogajanju v šovu, tik pred koncem pa je prišlo do preobrata. Rus se je – na presenečenje mnogih – namreč odločil, da se bo z njim v areni pomerila prav Anna. Alexander in Anna sta po dveh igrah izenačena, kdo pa bo po tretji zapustil šov za 50 tisočakov, bo znano danes.

Že pred obiskom Natalije, ki je prišla vprašat, koga je za drugega dvobojevalca izbral, je Sabina za mizo dejala Anni: »Zagotovo ne bo izbral tebe, saj si njegova najboljša prijateljica«. Alexander je pojasnil svojo odločitev, da je vse skupaj zanj zgolj igra, zato upa, da ne bo kakšnih zamer. Po hladnem tušu je Anno šokirala tudi najava Natalije, da se bosta pomerila še isti dan. O taktiki v areni je Anni svetoval porotnik Miha.

Še pred odhodom v areno se je v solzah zlomila Sabina. Poklicala je Rusa k sebi in mu povedala, da razume, kako je, ko prideš brez vsega v tujo deželo. »Zato ti iz srca privoščim zmago,« mu je dejala spodbudno.
 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije