ISKRENA IZPOVED

Jasna Kuljaj: Madona, a nimate nekega vakuuma, da povlečete otroka ven?

Slovenska voditeljica je s svojimi oboževalci delila porodno izkušnjo.
Fotografija: Jasna Kuljaj se je razpisala. FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
Jasna Kuljaj se je razpisala. FOTO: Planet TV

Jasna Kuljaj je znana po tem, da nima dlake na jeziku. To je dokazala tudi z zapisom, ki ga je delila na svojem blogu, kjer je natančno opisala svojo porodno izkušnjo. Razkrila je, da se v porodnišnico Postojna odpravila brez partnerja, saj je bil ta na operaciji vnetega slepiča.

»Moj porod je potekal gladko in brez zapletov. Pravzaprav še danes čisto 100% zagotovo ne vem, ali se gre za to zahvaliti porodnišnici, ali je bila pač sreča. A kar so lahko v Postojni dobro opravili, so opravili. Pustimo ob strani, da sem bila že 5. dan čez rok, da so partnerja prav tisti večer zadržali na urgenci zaradi vnetja slepiča.« 

V svojem zapisu je razkrila, kako ji je odtekla voda in kako je prijateljica odpeljala v porodnišnico, kjer so poskrbeli zanjo. Natančno je opisala dogajanje v porodni sobi, kako so ji vstavili epiduralno in kako se je počutila na porodni mizi. 
Jasna s partnerjem in hčerkico. FOTO: Sašo Radej
Jasna s partnerjem in hčerkico. FOTO: Sašo Radej

»Popadki so me že dodobra namučili, ne predstavljam si, da bi v teh izmučenih občutkih morala najti še moč za potiskanje. Hvala tistemu, ki si je izmislil to epiduralno in hvala postojnski porodnišnici, saj je tam na voljo 24 ur na dan.« 

Še bolj nazorno pa je opisala konec poroda, ko se je že skoraj bližal iztis, ona pa je bila popolnoma brez moči. Zdravniku je celo predlagala, naj nekoliko pospešijo postopek. »Madona, s nimate nekega vakuma, kaj jaz vem kaj, da povlečete otroka ven?! Na ves glas se je zasmejal in rekel: Ooo, to pa ne…zmorete vi sama to! Zdaj se samo fajn razjezite, ampak res fajn! Pomislite na nekoga, ki vas je kdaj fajn razjezil, pa bo!« je še zapisala.

Na koncu se je razveselila punčke, ki jo je poimenovala Anastazija. Pravi še, da je s porodom dobila novo samozavest in zaupanje vase.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije