ŠALA

Hrvati so si grdo privoščili Niko Zorjan

Mladi glasbeniki so na Hrvaškem predstavili novo pesem. Ni se jim niti sanjalo, kako jih bodo potegnili za nos.
Fotografija: Nika je izjemno domača z vsemi kužki.
Odpri galerijo
Nika je izjemno domača z vsemi kužki.

Mlada prekmurska glasbenica Nika Zorjan ter brata Rok in Anej Piletič, ki sta srca oboževalk osvojila v šovu Slovenija ima talent, nato pa še na odru Eme, niso priljubljeni zgolj pri nas, temveč tudi pri naših južnih sosedih.
Pes naj bi ga napadel in ugriznil v vrat. FOTOGRAFIJE: YOUTUBE
Pes naj bi ga napadel in ugriznil v vrat. FOTOGRAFIJE: YOUTUBE

Trojica je namreč pred kratkim pri Hrvatih predstavila pesem Vruće, ki je različica slovenske pesmi Vroče, ki smo jo poslušali lansko poletje. Videospot si je v dobrem tednu ogledalo neverjetnih 628.000 ljudi, mladi slovenski glasbeniki pa so tudi pri Hrvatih tako priljubljeni, da jih vabijo na festivale in v različne oddaje.

No, v eno so bili povabljeni zgolj zato, da bi jih drugi naplahtali in jim nagnali strah v kosti. Ustvarjalci znanega hrvaškega youtube kanala Joom Boos so Zorjanovo in brata Piletič povabili na snemanje domnevne dobrodelne kampanje za neki zagrebški azil, vendar so šle nekatere stvari pošteno po zlu. Razložili so jim, da bodo snemali s travmatizirano živaljo, ki ima med drugim kovinsko čeljust, v dokumente pa so podtaknili podpis, ki naj bi dokazoval, da je Zorjanova psa posvojila.


Rok je že pred snemanjem prisotne vprašal, ali bodo snemali z velikim psom, ko pa so mu odgovorili, da bo prisotna argentinska doga, je malce izbuljil oči. Nika se je nasmehnila, saj ima veliko izkušenj s psi, ima namreč bokserko Lili, na koncu pa so si vsi trije malce oddahnili, ko so zagledali prikupnega mešanca. A vse se je v hipu spremenilo, ko je eden od Hrvatov, ki so sodelovali pri šali, psa za nekaj trenutkov odpeljal ven, se z rdečo omako namazal po vratu, se vrnil noter in odigral prizor kot iz grozljivke.
Mladi slovenski glasbeniki so priljubljeni tudi pri Hrvatih. FOTO: Instagram
Mladi slovenski glasbeniki so priljubljeni tudi pri Hrvatih. FOTO: Instagram

Mladim glasbenikom je dejal, da ga je pes ugriznil v vrat, da mu je slabo in naj pokličejo zdravnika. Brata Piletič sta po studiu tavala kot izgubljena, Nika pa je nemudoma poklicala njihovega producenta ​Raaya in pa seveda policijo, ki je na kraju dogodka ugotovila, da je Nika podpisala dokument, da je pes njen.


Medtem ko so se mladim glasbenikom tresle hlače, se je Raay v ozadju smejal dogajanju, verjetno pa si lahko samo predstavljate, da se jim je po spoznanju, da so si jih Hrvati pošteno privoščili, od srca odvalil ogromen kamen. Kaj kamen, skala! 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije