KMETIJA 2019

Bo Rene spakiral »kufre«? Raje bi bil v zaporu

Prejel je slabo novico, ki je ni delil z ostalimi.
Fotografija: Rene Šantić se močno dolgočasi. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Rene Šantić se močno dolgočasi. FOTO: Voyo.si

Na kmetiji je lepo, gre znana pesem, a ne za vse. 'Odpadnik' Rene se je spraševal, kaj sploh počne tam. Pričakoval je, da bodo delali, kmetovali, kosili, da bo vozil traktor, da bodo gradili kolibe, a oni ne delajo nič: »Po mojem bi raje bil v zaporu z enim zabavnim cimrom in da bi imela playstation in igrala cele dneve, kakor da tukaj počasi, počasi umiram. Hočem akcijo! Ne morem 24 ur sedeti. Rad bi delal, eni pa kofetkajo. Nisem za kofetkanje. Tako mi je že dolgčas, da sem pripravljen spakirati 'kufre' in iti,« je bentil.
 
Frustrirani Rene je nato še prejel novico, ki ga je še dodatno potrla. V gozdu je dobil pismo s čestitkami, da mu je uspelo glavo družine prepričati, da je bolan, vendar pa, ker je bila njegova skrita naloga, da glavo družine prepriča, da je poškodovan, naloge ni uspešno opravil. 'Odpadniki' so zato ostali brez nagrade.

»Najslabša novica, kar je mogoče,« je komentiral Rene, ki ni hotel, da bi mu kdo očital slabo opravljeno nalogo, zato je sporočilo preprosto raztrgal in novico obdržal zase.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije