EMA 2019

FOTO: Zaljubljena zmagovalca Eme o Lei Sirk

Zala in Gašper sta po zmagi objavila simpatično fotografijo in se odzvala na neprimerne besede žirantke.
Fotografija: Zala Kralj in Gašper Šantl. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Zala Kralj in Gašper Šantl. FOTO: Instagram

Zmagovalca letošnje Eme Zala Kralj in Gašper Šantl zmage nista pričakovala, sprejela pa sta jo zelo umirjeno. Takšna sta tudi sama – umirjena in zavezana svojemu glasbenemu delu. Potem ko je žirantka Lea Sirk poskrbela za pravi tornado, sta zmagovalca komentirala tudi njene nekoliko neprimerne izjave, iz katerih je možno sklepati, da je navijala za Raiven.

Ne ve, kaj dela

»Lei se je morda malo nesrečno zareklo, treba pa je razumeti, da je Ema predstava polna čustev in včasih ne veš točno, kaj delaš. Nimava osebnih zamer, mediji so malce napihnili celotno zadevo,« sta odgovorila na vprašanje bralca MMC, ki ju je vprašal, kako komentirata Lejino izjavo, da si ne zaslužita zmage.


Po zmagi sta objavila simpatično fotografijo, obrnjeno na glavo. In zapisala »Kaaaaaj! Hvala vsem. Sam ostani sebi zvest!« Odslej bo očitno obrnjeno na glavo tudi njuno življenje. »Najini načrti so se malenkost obrnili in zdaj je ogromen izziv pred nama, po drugi strani pa nama največ pomeni to, da se ljudje povežejo z najino glasbo,« sta dejala po zmagi. V superfinalu sta dobila skoraj tri četrtine vseh glasov.


Zala in Gašper sodelujeta od leta 2017, pred tem pa sta oba poskusila tudi s samostojno glasbeno potjo. 20. septembra istega leta sta na youtubu objavila svojo prvo uspešnico Valovi. Zanjo sta lani prejela nagrado zlata piščal za najboljšo skladbo leta.


Zala in Gašper sta skupaj tudi zasebno. Med njima je iskrica preskočila takoj, ko sta začela sodelovati.


Gašper kitaro igra že od mladih let, medtem ko je bilo Zalino prvo glasbilo violina. Na dan nastopa na Emi sta izdala svoj prvi EP z naslovom Štiri.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije