MLADOST

FOTO: Taka je bila mlada Rosvita, ko je še hodila v disko

Objavila je fotografijo izpred štiridesetih let.
Fotografija: Rosvita Pesek. FOTO: TVS
Odpri galerijo
Rosvita Pesek. FOTO: TVS

Priljubljena voditeljica Odmevov Rosvita Pesek je nežna in romantična duša, ki je mnogim vzor. Vsaj tako pravijo njeni sledilci na facebooku, ki jih Rosvita rada poboža s kakšno navdihujočo pesmijo, nežno besedo ali pa svojimi nostalgičnimi spomini. Tako je Peskova te dni odprla svoj družinski album in s sledilci delila svojo fotografijo izpred štiridesetih let.


Resen pogled najstnice Rosvite je verjetno že takrat nakazoval, da si bo v prihodnosti izbrala odgovoren poklic – poklic novinarke. Vsekakor prej poklic novinarke kot kakšne manekenke, saj je na fotografiji oblečena bolj v moška kot v punčkasta oblačila. Tudi nekateri sledilci pod fotografijo ugotavljajo, da sta si s sinom Filipom precej podobna in da je danes 54 let stara Rosvita »prelepa«, »bolj mladostna« in »z lepšo frizuro«.

Peskova je bila rojena 1965 v Mariboru. Njen kolega Dragan Bulič je zapisal, da se je spomni še take, kot je na fotografiji. Po njunem klepetu sodeč, sta se Peskova in Bulič videvala v znameniti ljubljanski diskoteki Tivoli in študentskem domu na Celovški, kjer je Peskova domovala v študentskih časih.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije