NAŠLA GA JE

FOTO: Mirela pokazala bogatega izbranca, za darilo dobila nepremičnino

Poglejte, kdo je ukradel srce Mirele Lapanović.
Fotografija: Mirela letos veliko dopustuje. Trenutno je v Črni gori.  FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Mirela letos veliko dopustuje. Trenutno je v Črni gori.  FOTO: Instagram

Najrazvpitejša zmagovalka resničnostnih šovov pri nas Mirela Lapanović (43), ki se je udeležila tudi šova Parovi (Pari) v Srbiji je razkrila, da je našla svojega srčnega izbranca. Fotografijo svojega moškega je objavila na instagramu in se za zadovoljna.si pohvalila, da je bila to »ljubezen na prvi nasmeh«.

Mirela Lapanović je osvojila šarmantnega bogatega moškega. FOTO: Instagram
Mirela Lapanović je osvojila šarmantnega bogatega moškega. FOTO: Instagram

»Zaljubil se je v mojo iskrenost in sprejel me z vsemi napakami in vrlinami. Jaz sem bila šokirana, da moški, ki je svetovljan, želi resničnostno zvezdnico za svojo partnerico, a on je moški, ki je odprtega značaja in ga to ne moti, še več, laska mu. Ve vse o mojem življenju in jaz sem ponovno nasmejana, srečna in kmalu bom lastnica svoje nepremičnine, kar je najlepše darilo, ki ga lahko mati dveh sinov dobi, saj bo nekega dne stanovanje njuno in končno bom imela svoj dom na morju,« je povedala presrečna Mirela.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Dodala je še, da je njen moški bogat, a da njegov bančni račun nima zveze s tem, kaj ona čuti do njega. Imena ni razkrila, je pa dejala, da veliko potuje, da bo kmalu prišla v Slovenijo, »saj pogreša svojo družino in vse moje najdražje prijatelje in sinova«. Jeseni se z izbrancem selita »daleč stran«.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije