NAVDUŠEN NAD IGRALCEM

Borut Pahor spet vznemirja: »Če prideš v taki srajci v pisarno, ti dam ...«

Pod objavo so se zvrstili različni komentarji.
Fotografija: Borut Pahor. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Borut Pahor. FOTO: Instagram

Da je predsednik Borut Pahor ljubitelj kinematografije, ni več skrivnost. S partnerico Tanjo ali sinom Luko se večkrat odpravi v kino in si ogleda najnovejše filme. Z zanimanjem je spremljal tudi razplet letošnje podelitve oskarjev, kjer je končno slavil tudi Brad Pitt. Prvič v karieri je prejel zlati kipec in oboževalci so navdušeni. Med njimi pa je tudi predsednik Pahor.

Na instagramu je objavil Pittovo fotografijo in dopisal: »Bilo je nekoč v Hollywoodu sem si ogledal 4x. Vedno opazim nekaj super navdušujočega. Ampak konstanta je pa fenomenalna igra Brada Pitta. Zmaga pa tisto popravilo antene na strehi. Zasluženo je dobil oskarja. Čestitke.«

Spomnimo še na njegovo najljubšo sceno s strehe, ko Pitt popravlja anteno. Takrat je dih vzel marsikomu, še posebej, ko je slekel svojo majico. 

Pod objavo so se zvrstili tudi komentarji sledilcev, nekateri so se z njim strinjali, spet drugi so predsedniku svetovali, naj se raje ukvarja z vodenjem države. Eden izmed njih pa je predsedniku obljubil, da mu plača pivo, če obleče enako srajco kot Pitt.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije