12 UR S ŠKARJAMI V ROKAH

Dobrodelni frizerski maraton za otroke v stiski

Zmagovalka frizerskega resničnostnega šova Zlati rezz Nešana Arnaut bo s kolegi strigla ves dan in zbirala denar za pomoč otrokom.
Fotografija: FOTO: Neška
Odpri galerijo
FOTO: Neška

Slovenija je dobila nov maraton: tak, ki je na kožo pisan tudi obilnejšim, ki tekaške copate raje občudujejo v trgovini kot tlačijo na noge.

Prvi vseslovenski dobrodelni frizerski maraton bo prvič to soboto. Organizira ga Nešana Arnaut, bolj znana kot Neška, zmagovalka resničnostnega šova Zlati rezz. Škarje bodo v rokah vihteli preostali tekmovalci iz oddaje in frizerji iz vse Slovenije, ki so se priključili projektu. Svoje bodo prispevale še mladenke in mladeniči iz srednje ljubljanske frizerske šole. Naključne obiskovalce bodo strigli kar 12 ur, prispevki pa bodo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) v celoti romali za otroke v stiski. Namenjeni bodo dvema humanitarnima akcijama ZPMS: »Pomežik soncu« za letovanja otrok iz socialno ogroženih družin in »Poštar Pavli polni šolske torbe« za nakup učbenikov oziroma šolskih potrebščin socialno ogroženim otrokom.


Več kot 20 frizerjev in frizerk iz celotne Slovenije, neprestano 12-urno striženje in oblikovanje pričesk za vse generacije na odru v Športnem parku Vrhnika je resnični maraton s škarjami in sušilniki za lase v rokah. Na 1. dobrodelnem frizerskem maratonu nam bodo izkušeni frizerji in frizerke pokazali, da lahko v zelo kratkem času z oblikovanjem pričeske in minimalnimi spremembami polepšajo pričeske in s tem tudi celotno podobo posameznika, s tem pa združujejo tudi dobro s koristnim.

V sklopu prireditve bodo potekale tudi nagradne igre, nastop komikov, ličenje, poslikave obrazov za najmlajše, nega kože, druženje z znanimi osebnostmi in fotokotiček.

FOTO: Neška
FOTO: Neška

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije